SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Activitats SBM-XEIX > Activitats finalitzades > Fira de la Ciència 2008

Fira de la Ciència 2008

Darrer afegit : 2 de juny de 2008.

Articles referents a la fase de preparació i posterior execució d’un estand a càrrec de l’SBM-XEIX per a la VII Fira de la Ciència i la Tecnologia de les lles Balears que se celebrà a Mallorca i Eivissa els mesos d’abril i maig.

Articles d’aquesta secció

 • El llibre dels feits matemàtics

  16 d’abril de 2008, per SBM-XEIX

  Tot està a punt perquè demà (17-04-2008) obri les portes l’edició 2008 de la Fira de la Ciència a les Illes Balears. L’equip de l’SBM-XEIX enllestia a les 20:15 hores l’estand que en el seu decorat combina les dues cultures (representades per una arcada àrab i una arcada cristiana) que coïncidiren als territoris de parla catalana ara fa 800 anys. El disseny gràfic ha corregut a càrrec de Jaume Perelló.
  La dinàmica de participació és semblant a la dels altres anys. El participants de l’estand faran un (...)

 • Visites dels centres educatius de Mallorca a la Fira de la Ciència

  22 de febrer de 2008, per SBM-XEIX

  A data d’avui s’obre el període d’inscripció dels centres educatius de Mallorca a la Fira de la Ciència 2008, en la que participarà la Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX, i que es celebrarà dies 17, 18 i 19 d’abril de 2008.
  Podeu trobar tota la informació, així com el full d’inscripció de centre al WEIB.
  El període d’inscripció acaba dia 7 de març de 2008.

 • Fira 2008: les matemàtiques medievals

  4 de febrer de 2008, per SBM-XEIX

  Una dotzena de socis i sòcies hem posat fil a l’agulla per començar a preparar la fira de la Ciència d’enguany. El tema general de la present edició és "cap a un museu de la ciència" i el que nosaltres escollirem per a l’estand de la Societat atany les matemàtiques entorn a la figura del rei en Jaume, és a dir, les matemàtiques tant de l’àmbit cristià com de l’ambit de la cultura àrab. El títol al·legòric de l’estand serà "Llibre dels feits matemàtics".
  La dinàmica serà molt semblant a la dels altres anys (...)

0 | 5 | 10