SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Activitats SBM-XEIX > Activitats finalitzades > Fira de la Ciència 2008

Fira de la Ciència 2008

Darrer afegit : 2 de juny de 2008.

Articles referents a la fase de preparació i posterior execució d’un estand a càrrec de l’SBM-XEIX per a la VII Fira de la Ciència i la Tecnologia de les lles Balears que se celebrà a Mallorca i Eivissa els mesos d’abril i maig.

Articles d’aquesta secció

 • Ibn al-Banna a IB3

  22 d’abril de 2008, per SBM-XEIX

  Voleu saber com multiplicaven els àrabs a l’edat mitjana?
  (Vídeo gravat a l’estand El Llibre dels Feits Matemàtics a Fira de la Ciència 2008, i emès divendres dia 18 d’abril al programa Tal com som de IB3)
  Podeu trobar més informació d’aquest algoritme a la mirada L’enrajolat d’Ibn al-Banna.

 • Darrer dia de Fira a Mallorca

  20 d’abril de 2008, per SBM-XEIX

  Ahir (19-4-2008) fou el darrer dia de la fira de la Ciència 2008 a Mallorca. Com cada any, fou un dissabte sense treva en què el públic apurà fins al darrer segon per visitar alguns estands. Tots, fora una tasca impossible.
  La valoració que en feim des de l’SBM-XEIX és molt positiva. Com sempre, destacar el contacte gratificant amb tota casta de públic: escolar, familiar, més entès, encuriosit...
  S’han repartit gairebé 900 xapes i fulletons explicatius que és aproximadament el nombre de persones que (...)

 • Segon dia de fira a Mallorca

  18 d’abril de 2008, per SBM-XEIX

  Avui (18-04-2008) segon dia de la fira de la Ciència a Mallorca. Hem de destacar la participació de la gent que ha envaït l’estand i no ha donat treva a les persones que el conduïen fins ben entrada l’hora de dinar. Les hores passen i els ciris del canelobre que serví per donar nom al rei En Jaume van cremant.
  Sorprèn tothom descobrir l’envergadura d’alçada del rei En Jaume que -a jutjar per les mides de la quarterada (84 metres de costat = 40 braces)- se xifra en 2 metres i 10 centímetres.
  Els més (...)

 • Fira 2008: Qüestionari pel sorteig d’un iPod

  17 d’abril de 2008, per SBM-XEIX
 • Primer dia de Fira a Mallorca

  17 d’abril de 2008, per SBM-XEIX

  Avui (17-04-2008) s’ha inaugurat la novena edició de la Fira de la Ciència a les Illes Balears. El recinte firal de l’Aeroport acull una superfície gairebé duplicada de la de l’any passat per poder acollir bastants més centres educatius.
  Com cada any, el matí ha estat una riuada continuada de gent, especialment procedent de les escoles i instituts visitants. L’horabaixa ha estat una mica més tranquil tot i que cap al final del capvespre el recinte tornava registrar gran quantitat de visitants.
  A (...)

0 | 5 | 10