SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Activitats SBM-XEIX > JAEM Palma 2013

JAEM Palma 2013

Darrer afegit : 22 de juny de 2013.

Articles d’aquesta secció

 • Constituït el Comitè de Programa de les XVI JAEM Palma 2013

  18 de gener de 2012, per SBM-XEIX

  El passat mes de desembre (17/12/2011), a la darrera reunió de la FESPM (Federación Española de Sociedades de Profesores de Matemáticas) es va constituir el Comitè de Programa de les XVI JAEM PALMA 2013 que ha de seleccionar les conferències, comunicacions, ponències, tallers, etc. que es duran a terme durant la primera setmana de juliol de 2013 al congrés de Mallorca.
  Els integrants del comitè són: Agustín Carrillo de Albornoz Torres, secretari general de la Sociedad Andaluza de Educación Matemàtica (...)

 • Concurs fotogràfic JAEM Palma 2013

  10 de juliol de 2011, per SBM-XEIX

  Ha començat el concurs fotogràfic JAEM Palma 2013 amb l’objectiu de conèixer els racons matemàtics de l’estat espanyol. Cada mes, des d’aquest mateix juliol de 2011, anirem proposant un tema per enfocar l’objectiu. Les bases les podeu consultar a:
  http://xvi.jaem.es/concurs-fotografic/convocatoria-del-concurs.html
  El primer tema, el d’ara mateix, és el d’un topònim relacionat amb les matemàtiques. Animau-vos a (...)

 • JAEM Palma 2013: Tret de sortida

  10 de juliol de 2011, per Josep L. Pol i Llompart

  Quan a la cerimònia de cloenda de les JAEM Gijón 2011, dia 6 de juliol, presentàvem la nostra candidatura per a la pròxima edició, s’havia donat el tret de sortida.
  Tenim dos anys per davant per provar-nos com a equip, per ser originals, per treballar fort ferm, per acollir molta gent, per gaudir de la seva companyia i tot, al cap i a la fi, per seguir en el camí de la millora de l’educació matemàtica.
  No deixeu de visitar la web que està ja operativa:
  http://xvi.jaem.es
  També hi trobareu el (...)

 • Muntat i preparat el vídeo JAEM 2013

  27 de juny de 2011, per SBM-XEIX

  Està llest. Avui ha acabat el muntatge del vídeo de presentació de les JAEM 2013 de Palma. El director i muntador ha estat Javier Plaza Camps. Dia 7 de juliol, a l’acte de clausura de les JAEM de Gijón, serà presentat oficialment i es podrà consultar des de la web. Fins llavors, només vos podem dir que la música ha estat cedida amablement pel grup mallorquí Antònia Font. Ah! I que no és un (...)

 • Enregistrat el vídeo de presentació de les JAEM Palma 2013

  19 de juny de 2011, per SBM-XEIX

  Avui, 18 de juny de 2011, un grup de socis i amics de la Societat Balear de Matemàtiques han enregistrat el vídeo de presentació de les JAEM Palma 2013.
  Aquest vídeo es presentarà a les properes Jornades d’Aprenentatge i Ensenyament de les Matemàtiques de Gijón, la primera setmana de juliol. Allà, dia 7, l’SBM-XEIX prendrà el testimoni d’aquestes trobades bianuals de mestres i professors de matemàtiques d’arreu de l’estat (...)

0 | 5 | 10 | 15