SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Arrel de la web > Activitats SBM-XEIX > Festa de les Matemàtiques > Resum XXIV Olimpíada Matemàtica Nacional per a 2n d’ESO

Resum XXIV Olimpíada Matemàtica Nacional per a 2n d’ESO

diumenge 30 de juny de 2013, per  SBM-XEIX

Del 23 al 27 de juny de 2013 ha tingut lloc al Principat d’Andorra la XXIV OMN (Olimpíada Matemàtica Nacional) per a alumnes de 2n d’ESO, convocada per la Federación Española de Sociedades de Profesores de Matemáticas, FESPM, i organitzada per l’Ambaixada Espanyola al Principat d’Andorra amb la col•laboració de tots els centres educatius de secundària del país.

JPEG - 206.6 kB

Les Illes Balears s’han vist representades pels alumnes que varen ser seleccionats en la fase autonòmica, VI Festa de les matemàtiques, organitzada per la Societat Balear de Matemàtiques, SBM-XEIX. En aquesta fase es varen seleccionar tres alumnes Carmen Aguilera Buendía, Joan Ferrer Guasch i Toni Huguet Torres. La professora acompanyant d’aquests alumnes ha estat n’Antònia Martorell Mir, coordinadora nacional de l’olimpíada per Balears.

JPEG - 178.9 kB

Durant els cinc dies que ha durat l’Olimpíada, s’han realitzat des de proves individuals i en grup fins a activitats lúdico-matemàtiques, turístiques i culturals. S’ha intentat fomentar el gust per les matemàtiques, el treball en grup, així com afavorir les relacions humanes d’amistat i de coneixement entre alumnes i professors de diverses Comunitats Autònomes.

JPEG - 137.4 kB

Des de la societat volem donar l’enhorabona als organitzadors per aquests dies meravellosos per terres andorranes. Així com també als alumnes que han arribat a la fase final.