SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Arrel de la web > Activitats SBM-XEIX > Olimpíada Matemàtica de batxillerat > Sessions de preparació: 55a Olimpíada de Batxillerat

Sessions de preparació: 55a Olimpíada de Batxillerat

dimarts 25 de setembre de 2018, per  Jaume Monreal, Miquel Cirer

JPEG - 62.9 kB
Imatge mat

INFORMACIÓ IMPORTANT DE DARRERA HORA 18-10-2018

Vos informam que la segona sessió de preparació per a la olimpíada matemàtica del 2019 que s’havia de dur a terme avui a les 17h s’ha suspès per la informació que ens ha passat la Conselleria d’Educació de l’avís taronja per mal temps i pluges que hi haurà a les Illes a partir de les 18h, per tant aquesta sessió quedarà aplaçada fins a la confirmació d’una nova data.

Ens sap greu aquest fet, però les recomanacions son de evitar els desplaçaments a no ser que siguin imprescindibles.


Com cada any, l’SBM-XEIX organitza les sessions de preparació per a l’Olimpíada Matemàtica de batxillerat que organitza anualment la RSME (Real Societat Matemàtica Espanyola).

Aquestes sessions són obertes, de franc, per a qualsevol alumne de batxillerat que li pugui interessar, i també per algun de quart d’ESO (tenint en compte que la seva presentació a l’olimpíada només és podria fer en cas excepcional) i també compten amb el suport de la Universitat de les Illes Balears.

Enguany seguirem a l’edifici de Sa Riera l’aula encara està per determinar.

La primera sessió començarà el dissabte 21 d’Octubre a les 10:30h, i la darrera sessió serà el dijous 21 de Decembre a les 17h.

Enguany contam amb una gran varietat de ponents, molts d’ells professors de matemàtiques de la UIB, així com també un exalumne de les sessions i guanyador de la medalla de plata a la fase nacional de les olimpíades.

Al final d’aquest document podeu consultar el programa definitiu així com també el document de la primera sessió.
Us podeu inscriure emplenant aquest formulari.

Animeu-vos!

Respondre a aquest article