SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Arrel de la web > Activitats SBM-XEIX > Olimpíada Matemàtica de batxillerat > Sessions de preparació: 55a Olimpíada de Batxillerat

Sessions de preparació: 55a Olimpíada de Batxillerat

dimarts 25 de setembre de 2018, per  Jaume Monreal, Miquel Cirer

JPEG - 62.9 kB
Imatge mat

INFORMACIÓ IMPORTANT DE CANVI DE SEU (a partir del 26/10/2018)

A partir d’ara, les sessions de preparació per a l’olimpíada matemàtica es duran a terme al’edifici Anselm Turmeda de la UIB.
Per arribar-hi, disposau tant del metro (el podeu agafar a la Plaça d’Espanya). Aquí teniu l’enllaç dels horaris i les tarifes.
Ens hem vist obligats a fer aquest canvi degut al volum d’alumnes que vos heu inscrit enguany, En aquets moments sou 62 alumnes inscrits. Sabem que no veniu tots sempre, però l’aula de Sa Riera era per 50 alumnes, i no podem permetre que ningú es quedi sense lloc.


Com cada any, l’SBM-XEIX organitza les sessions de preparació per a l’Olimpíada Matemàtica de batxillerat que organitza anualment la RSME (Real Societat Matemàtica Espanyola).

Aquestes sessions són obertes, de franc, per a qualsevol alumne de batxillerat que li pugui interessar, i també per algun de quart d’ESO (tenint en compte que la seva presentació a l’olimpíada només és podria fer en cas excepcional) i també compten amb el suport de la Universitat de les Illes Balears.

Enguany seguirem a l’edifici de Sa Riera l’aula encara està per determinar.

La primera sessió començarà el dissabte 21 d’Octubre a les 10:30h, i la darrera sessió serà el dijous 21 de Decembre a les 17h.

Enguany contam amb una gran varietat de ponents, molts d’ells professors de matemàtiques de la UIB, així com també un exalumne de les sessions i guanyador de la medalla de plata a la fase nacional de les olimpíades.

Al final d’aquest document podeu consultar el programa definitiu així com també el document de la primera sessió.
Us podeu inscriure emplenant aquest formulari.

Animeu-vos!

Documents adjunts

Respondre a aquest article