SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Arrel de la web > Activitats SBM-XEIX > Relacions amb altres institucions

Relacions amb altres institucions

Darrer afegit : 27 d’abril de 2017.

Relacions amb altres institucions: convenis de col·laboració, reunions per fer activitats conjuntes,...

Articles d’aquesta secció

 • Esmenes als esborranys de Currículum de Matemàtiques

  11 de desembre de 2007, per SBM-XEIX

  El passat dimarts 4 de desembre la SBM-XEIX va fer entrega a la Conselleria de les esmenes i comentaris als esborranys del Currículum de Matemàtiques d’Educació Primària i del Currículum de Matemàtiques d’Educació Secundària. El document final ha estat elaborat a partir dels comentaris (al currículum de primària i de secundària) que va fer en Félix Rodríguez Díaz al seu blog, després d’una primera anàlisi dels esborranys. A la reunió de la Junta Directiva del passat 30 de novembre es va debatre aquest tema i (...)

 • Localitzat Euler a Tarragona

  21 de novembre de 2007, per SBM-XEIX

  Des de Tarragona ens envien aquestes imatges i impressions sobre l’exposició d’Euler que la nostra Societat va generar a la fira de la Ciència d’enguany. Una exposició que seguirà captivant gent entorn del geni del matemàtic suís. Una bona manera de tancar l’any que celebra el tricentenari del seu naixement.
  La gent que ha fet possible aquesta col·laboració, els seus organitzadors, són Luisa Girondo, professora de la Universitat Rovira i Virgili i membre de la junta de l’APMCM, Carme Olivé, Cap de (...)

 • El passeig d’Euler per Catalunya

  28 d’octubre de 2007, per Daniel Ruiz, Jaume Monreal

  Aquest cap de setmana (27 i 28 d’octubre), en Jaume Monreal i en Dani Ruiz hem anat a dur a la Universitat Rovira i Virgili (URV) de Tarragona el material de l’estand "El passeig d’Euler", que va presentar la Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX a la Fira de la Ciència 2007. Aquest material formarà part de l’estand que el Departament d’enginyeria informàtica i matemàtiques exposarà a la Fira de la Ciència de Tarragona, i que tindrà la col·laboració de l’Associació de Professors de Matemàtiques de (...)

 • Resum de la 4a Jornada de Matemàtiques a Barcelona

  30 de setembre de 2007, per SBM-XEIX

  Ahir (29 de setembre de 2007) tingué lloc a la seu de l’Institut d’Estudis Catalans la 4a Jornada d’ensenyament de les matemàtiques de Catalunya que, com ja sabeu, organitzaven conjuntament la SCM, la FEEMCAT i l’SBM-XEIX. El tema era el currículum i l’assistència quasi arribà a les 200 persones. Des de Mallorca, hi participàrem 17 persones.
  El matí tingueren lloc dues taules rodones en la segona de les quals hi havia de participar Jaume Casasnoves, que no hi pogué assistir aqueixat d’una malaltia (...)

 • Quarta jornada d’ensenyament de les matemàtiques

  31 d’agost de 2007, per SBM-XEIX

  Ja està obert el termini d’inscripció per la la quarta jornada d’ensenyament de les matemàtiques. Aquesta jornada està organitzada juntament amb la feemcat (Federació d’Entitats per a l’Ensenyament de les Matemàtiques a Catalunya) i la SCM (Societat Catalana de Matemàtiques).
  Per inscriure-us-hi, podeu enviar un missatge a scm@iec.cat o bé trucar al telèfon 933 248 583 (Núria Fuster) abans del 22 de setembre. Teniu totes les indicacions oportunes en el programa adjunt. Per a qualsevol altre dubte de (...)

0 | 5 | 10 | 15 | 20 | 25