SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Qui som?

Qui som?

Darrer afegit : 6 de març de 2021.

La Societat Balear de Matemàtiques és una associació creada a l’any 2005, amb els objectius bàsics següents:

 1. Contribuir a la promoció i divulgació del coneixement de les matemàtiques en tots els estaments de la societat de les Illes Balears.
 2. Contribuir a millorar tots els aspectes que incideixen en l’ensenyament de les matemàtiques, tant en l’àmbit educatiu com en qualsevol altre àmbit fora de l’entorn escolar o acadèmic.

En aquesta secció trobareu tot allò necessari per saber més de nosaltres, així com detalls de l’associació.

Articles d’aquesta secció

 • Felicitació de Nadal 2009

  Dins Qui som?
  17 de desembre de 2009, per SBM-XEIX

  La Junta Directiva de l’SBM-XEIX vos vol transmetre els millors desitjos per a unes bones Festes de Nadal i un millor any Xeix!
  Si vos ve de gust aquests dies, podeu intentar esbrinar la solució per a aquest enigma. Que vagi de gust. (La solució és al document adjunt.)

 • Felicitació de Nadal

  Dins Qui som?
  18 de desembre de 2008, per SBM-XEIX

  La Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX vos desitja un bon Nadal i un feliç any 2009 ple de profitoses matemàtiques.

 • Junta de Govern de la Federació

  Dins Qui som?
  2 de desembre de 2007, per Josep L. Pol i Llompart

  Ahir (1-12-2007) tingué lloc a Madrid la reunió trimestral de la Junta de Govern de la Federació. Aquí teniu un petit resum d’allò que es va tractar després de la preceptiva aprovació de l’acta anterior. XIII JAEM. Luis Berenguer va presentar la memòria de les XIII JAEM de Granada amb un balanç absolutament positiu. Prest seran editades les actes i els DVDs amb totes les conferències plenàries filmades, així com la resta de documents de ponències, comunicacions, tallers, etc. XIV JAEM. Josep Sales (...)

 • Correus de contacte de la Societat

  Dins Qui som?
  3 de novembre de 2007, per SBM-XEIX

  Al wiki de xeix, hem creat una llista amb els diferents correus electrònics que fem servir per a les diferents activitats de la Societat. Aquí teniu l’enllaç:
  http://www.xeix.org/wiki/doku.php?i...
  Escriviu-hi per qualsevol tema en què estigueu interessats! Tota proposta serà benvinguda!

 • Presentació de la SBM-XEIX a Menorca

  Dins Qui som?
  6 de març de 2007, per SBM-XEIX

  En el marc de la Fira de la Ciència 2007 a Menorca, es farà una presentació de la Societat Balear de Matemàtiques, a la qual estau tots convidats. Aquí teniu una petita invitació.
  Benvolguts companys i companyes,
  La Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX té el plaer de convidar-vos a l’estand de la Fira de la Ciència de Menorca (que tindrà lloc al Carrer Alqueria Cremada, s/n. Polígon POIMA, a Maó, els dies 8-9-10 de març), a gaudir d’El passeig d’Euler i, també, a la presentació de l’esmentada (...)

0 | 5 | 10 | 15 | 20