IMAGINARY-Palma: taller de TutorMates
Un nou paradigma en l'ensenyament de les Matemàtiques

Benvolgut profesor/a,

Amb motiu de la celebració de l'exposició Imaginary a Palma, hem preparat un taller-presentació del programa TutorMates, que ha estat desenvolupat juntament amb les Universitats de Cantàbria i La Rioja i amb finançament del Ministerio de Ciencia e Innovación a través del programa Trace.

El taller tindrà lloc el dijous 5 de maig a les 17.30h a l'Aula d'Informàtica [AIAUP8], de l'Edifici Aulari-Prefabricat del campus UIB. Per inscriure's cal enviar-nos el formulari que trobarà a http://www.tutormates.es/taller-palma degudament emplenat (places limitades). El taller serà impartit per Abel Pascual Herce, cap de projecte de TutorMates. Disposem de 25 places amb ordinador.

TutorMates és una eina dinàmica per a la docència de les Matemàtiques en l'Educació Secundària. S'adreça als professors i té com a objectiu ajudar-los en el difícil repte que suposa integrar les noves tecnologies en el procés educatiu.

TutorMates no necessita disposar de connexió permanent a Internet per al seu ús. El seu entorn integra tots els continguts del currículum oficial, eines de càlcul, estadística i geometria dinàmica. Disposa de perfil diferenciat per a alumne i professor. Aquest últim conté Guies Didàctiques per a tots els temes.

A més, TutorMates disposa del quadern de l'alumne en format digital, la Llibreta Digital de TutorMates, que dóna la possibilitat d'editar i generar nous continguts per part d'alumnes i professors, així com d'un mòdul de gestió connectat amb Moodle, per al seguiment, avaluació i distribució de tasques a l'alumnat per part del professor. La Llibreta Digital és una de les eines clau del programa que permet que, tot el contingut del programa i el treball realitzat pel professor o l'alumne, quedi registrat en format digital per ser compartit, imprès o publicat en el web, etc.

Els professors que s'acreditin com a tals i assisteixin al taller del dia 5 de maig, disposaran GRATUÏTAMENT d'una llicència de TutorMates amb perfil de professor, per a usar-la com a element auxiliar en l'ensenyament de les Matemàtiques.

Atentament,

L'Equip de TutorMates
www.tutormates.cat

ADDLINK RESEARCH    •    902 43 00 38    •    info@tutormates.es
Maria Aurèlia Capmany 2    •    08001 Barcelona    •    Lagasca 130, entreplanta    •    28006 Madrid    •    Fax 902 43 18 13