Promoció especial de TutorMates per als estudiants de
l'Itinerari d'especialització en Matemàtiques per a l'ensenyament

Estimat company/a,

TutorMates colabora amb l'Itinerari d'especialització en Matemàtiques per a l'ensenyament, organitzat per la Universitat de les Illes Balears oferint GRATUÏTAMENT una llicència de professor a tots els participants. L'itinerari està dirigit a diplomats i llicenciats que volen optenir un cert perfil d'especialització. La llicència oferta és vàlida fins el 30 de setembre de 2012, per a ser usada a l'aula com a suport didàctic per a la docència de les Matemàtiques en l'Educació Secundària. El màster s'imparteix al campus de la UIB i té una càrrega de 42 crèdits optatius.

Els alumnes de l'Itinerari hauran de sol·licitar la seva llicència personalitzada a través del següent formulari: http://www.tutormates.es/master-palma. Després de la sol·licitud, rebran el programari de TutorMates, així com dos fitxers de llicència (perfils professor i alumne) que podran instal·lar en els equips que calgui.

TutorMates s'adreça als professors i té com a objectiu ajudar-los en el difícil repte que suposa integrar les noves tecnologies en el procés educatiu. No necessita disposar de connexió permanent a Internet per al seu ús i el seu entorn integra tots els continguts del currículum oficial, eines de càlcul, estadística i geometria dinàmica. Disposa de perfil diferenciat per a alumne i professor, aquest últim amb Guies Didàctiques per a tots els temes.

A més TutorMates disposa del quadern de l'alumne en format digital, la Llibreta Digital de TutorMates, que dóna la possibilitat d'editar i generar nous continguts per part d'alumnes i professors, així com d'un mòdul de gestió connectat amb Moodle, per al seguiment, avaluació i distribució de tasques a l'alumnat per part del professor. La Llibreta Digital és una de les eines clau del programa que permet que tot el contingut del programa i el treball realitzat pel professor o l'alumne, quedi registrat en format digital per ser compartit, imprès o publicat en el web, etc.

Atentament,


L'Equip de TutorMates
[T] 902 43 00 38
[E] info@tutormates.es
[W] www.tutormates.cat

Universitat de les Illes Balears
[T] 971 172 902
[W] www.uib.es