SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Activitats SBM-XEIX > Activitats finalitzades > III Jornada de Professorat

III Jornada de Professorat

Darrer afegit : 8 de novembre de 2008.

Articles d’aquesta secció

 • Celebrada la III Jornada

  8 de novembre de 2008, per SBM-XEIX

  Ahir divendres (7-11-2008) tingué lloc la III Jornada d’Ensenyament de Matemàtiques a Secundària, que ha organitzat l’SBM-XEIX amb el suport i la col·laboració de l’ICE (UIB) i del CEP de Palma.
  El tema central fou dirigit pel professor de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, Daniel Cassany, qui ens instruí en l’ofici de Llegir i escriure gèneres discursius matemàtics. Durant tot el matí, qui és professor titular l’Anàlisi del Discurs en llengua catalana, desenvolupà una conferència taller en la (...)

 • Llistat d’admesos a la III Jornada de Matemàtiques

  30 d’octubre de 2008, per SBM-XEIX

  Ja ha sortit el llistat d’admesos a la III Jornada de Matemàtiques, que se celebrarà el pròxim dia 7 de novembre, i que podeu consultar al document adjunt.
  S’ha de confirmar l’assistència abans de dia 5 de novembre a les 12h, per telèfon al 971 420748 o per internet a la secció d’activitats de la pàgina Web del CEP de Palma.
  Els que estigueu interessats en quedar a dinar (a càrrec particular) al restaurant de la UIB podeu enviar, abans de 6 de novembre, un correu electrònic a en Josep Lluis Pol (...)

 • III Jornada de Matemàtiques: oberta la convocatòria

  6 d’octubre de 2008, per SBM-XEIX

  Ja és oberta la inscripció per a la III Jornada d’Ensenyament de Matemàtiques a Secundària. El tema principal entorn del qual girarà la ponència plenària és la comunicació -especialment l’escrita- a la classe de matemàtiques. Les dades més rellevants són: Celebració: Divendres 7 de novembre tot el dia Formació reconeguda: 1 crèdit (10 hores) Data límit d’inscripció: 30 d’octubre Lloc de celebració: Edifici Jovellanos (mirau el plànol de la convocatòria)
  També hi haurà servei de menjador del qual vos (...)

 • III Jornada de professorat de matemàtiques de Secundària (a Mallorca)

  11 de setembre de 2008, per SBM-XEIX

  Els anys 2004 i 2006 tinguéren lloc a la UIB les I i II Jornades de Professorat de Matemàtiques de Secundària que marcaren de qualque manera un ritme bianual d’aquestes trobades. Així és que enguany l’SBM-XEIX està organitzant -amb el suport de l’ICE i de la Conselleria d’Educació- la III Jornada.
  En l’edició passada el tema central foren les competències mentre que en aquesta s’incidirà principalment en l’aspecte de la comunicació escrita. Comptarem per a això amb el guiatge de Daniel Cassany, de la (...)