SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Activitats SBM-XEIX > Exposició-taller de Santanyí

Exposició-taller de Santanyí

Darrer afegit : 4 de maig de 2009.

Articles d’aquesta secció

 • Geometria a les ciutats

  4 de maig de 2009, per SBM-XEIX

  Tal i com ha succeït aquests darrers anys, enguany també, Maria del Mar Rigo i Bartomeu Fontcuberta s’han posat al capdavant d’una gran exposició-taller per celebrar el dia escolar de les matemàtiques a la Casa de Cultura de Santanyí.
  Un espai on hi trobareu una bona diversitat de cartells, materials, models, jocs... per treballar la geometria que tenim a pobles i ciutats. Una ocasió magnífica per afinar la nostra mirada quotidiana de l’espai que ens envolta des d’una perspectiva geomètrica. Un (...)

 • Inaugurada l’exposició Música i Matemàtiques a Santanyí

  14 de maig de 2008, per SBM-XEIX

  Ahir dimecres (14-05-2008) tingué lloc la inauguració oficial de l’exposició organitzada per l’IES Santanyí a la casa de Cultura del mateix poble. Hi foren presents Maria del Mar Rigo, vice-presidenta de l’SBM-XEIX, professora de l’institut i vertadera impulsora d’aquesta exposició que enguany compta com el tercer, Maria Gener, matemàtica i directora general d’Ordenació, Administració i Inspecció Educatives, un representant de l’Ajuntament de Santanyí i la directora del centre.
  L’exposició fa un (...)

 • Música i matemàtiques

  22 d’abril de 2008, per Maria del Mar Rigo

  Dia 12 de maig se celebra el Dia Escolar de les Matemàtiques. Enguany és la música el tema escollit per relacionar amb les matemàtiques. L’IES Santanyí, com ja va fent aquests darrers anys, prepara una exposició que podrà ser visitada del 14 al 19 de maig a la Casa de Cultura de Santanyí.
  www.iessantanyi.cat/exposiciomatema...
  Clicau sobre la imatge per anar a la web de l’exposició.

 • Inaugurada l’Exposició-Taller "Pau i Matemàtiques"

  11 de maig de 2007, per SBM-XEIX

  És el segon any que el departament de matemàtiques de l ’institut de Santanyí, sota la coordinació de la professora Maria del Mar Rigo, fa una exposició per mostrar les matemàtiques, tant a alumnes com al públic en general, d’una forma més lúdica i pràctica.
  El tema d’enguany és matemàtiques i educació per a la Pau. Hi podem trobar diferents maneres de veure el món, els efectes de les guerres i les necessitats de la pau, jocs d’arreu del món i comerç just.
  L’any passat ja va ser un èxit de visites i de (...)

 • Exposició-taller Pau i Matemàtiques

  19 d’abril de 2007, per SBM-XEIX

  Acaba de sortir el cartell de l’Exposició-Taller, que amb motiu del dia Escolar de les Matemàtiques es farà de dia 9 a dia 13 de maig a la casa de cultura de Santanyí.
  Podeu trobar més informació a la pàgina web de l’exposició:
  http://www.iessantanyi.cat/exposici...