SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Activitats SBM-XEIX > Exposició IMAGINARY

Exposició IMAGINARY

Darrer afegit : 2 d’abril de 2011.

Secció dedicada a l’exposició IMAGINARY, que tindrà lloc de dia 31 de març a 27 d’abril de 2011 a l’edifici Sa Riera de Palma.

Articles d’aquesta secció

 • Tallers de Tutor-Mates

  2 d’abril de 2011, per SBM-XEIX

  En ocasió de l’exposició RSME-IMAGINARY, l’empresa Tutor-Mates en col·laboració amb la UIB ofereix dos tallers de formació per a professorat de secundària i per a diplomats i llicenciats. Teniu tota la informació en els documents adjunts.

 • Concurs d’imatges IMAGINARY/Palma

  2 d’abril de 2011, per SBM-XEIX

  La UIB i l’SBM-XEIX convoquen el concurs de creació d’imatges de l’exposició RSME-IMAGINARY/Palma. Aquest concurs contempla la creació d’imatges amb els programes SURFER i MORENAMENTS, lliures i disponibles a l’aula de l’exposició.
  S’hi poden presentar grups d’alumnes que hagin visitat l’exposició i també, a títol individual, professors dels centres visitants.
  Podeu consultar les bases al pdf adjunt. Animau-vos a (...)

 • Conferències entorn d’IMAGINARY

  2 d’abril de 2011, per SBM-XEIX

  La UIB ha programat un tern de conferències aprofitant l’avinentesa de l’exposició RSME-Imaginary/Palma. Seran:
  Dimarts 5 d’abril, 18:30 hores, a la Sala d’Actes de Sa Riera: Estadística para entendernos, a càrrec de Fernando Corbalán
  Dijous 14 d’abril a les 18:30, a l’aula 5 de Sa Riera: La visió fractal de Gaudí a la catedral de Mallorca, per Mercè Gambús
  Dimarts 19 d’abril a les 18:30, a l’aula 8 de Sa Riera: Las nuevas tecnologías al servicio de la animación, per Juan Antonio Montes de Oca
  Podeu (...)

 • Inauguració d’IMAGINARY

  30 de març de 2011, per SBM-XEIX

  Demà dijous dia 31 de març a les 19:00 hores tindrà lloc la inauguració de l’exposició que celebra el centenari de la RSME i que duu per títol Imaginary, a la que estau tots ben convidats.
  Imatge de la roda de premsa de presentació
  Imatge de la visita a l’aula del programari
  Maria Magraner (SBM-XEIX) explica a la premsa els detalls
  Així mateix, avui horabaixa tindrà lloc la jornada de formació en els programes informàtics que es manegen a càrrec del Dr. Sebastià Xambó. Recordau que si hi voleu (...)

 • Concurs Surfer RSME-Imaginary

  28 de març de 2011, per Daniel Ruiz

  Dins el marc de l’exposició Imaginary s’ha obert el concurs SURFER en el seu format tradicional. El concurs s’articula en cinc edicions temporals consecutives, aproximadament una cada tres mesos, de manera que al final de cadascun dels períodes es tancarà l’edició corresponent procedint-se a la selecció dels guanyadors entre els participants d’aquesta edició.
  Pàgina d’entrada al concurs SURFER-RSME
  Pujar imatges a la Galeria RSME-IMAGINARY
  Informació general Obert almenys fins al 17 de maig de 2012. (...)

0 | 5