SBM-XEIX Societat Catalana de Matemàtiques
Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica

Proves Cangur 2023

Illes Balears
24a edició: 16 de març de 2023

Articles d’aquesta secció

 • Entrega de premis Cangur UIB 2009

  7 de juny de 2009, per cangur

  El passat divendres (05.06.2009) tingué lloc la cerimònia d’entrega de premis de la desena edició de les Proves Cangur a les Iles Balears. Aquest acte es celebrà a la Sala d’actes de l’edifici Son Lledó de la UIB i foren presents els trenta-un guanyadors i guanyadores corresponents a les illes de Mallorca, Eivissa i Formentera.
  Després de la benvinguda per part de la rectora Montserrat Casas, es donà la paraula als diferents representats de les entitats organitzadores i col·laboradores: Arnau Mir, (...)

 • Cerimònia dels premis Cangur a Menorca

  30 de maig de 2009, per SBM-XEIX

  Ahir (29/05/2009) tingué lloc a la seu del Consell Insular de Menorca la cerimònia d’entrega de premis als guardonats d’aquesta illa en l’edició d’enguany. A l’acte hi foren presents el conseller insular de Cultura Joan Lluís Torres i el delegat de la Conselleria d’Educació Nito Coll. L’acte posà de rellevància el bon planter d’estudiants que té Menorca i que enguany, augmentà la seva participació en un 30 (...)

 • Veredicte del V Concurs de relats Cangur

  18 de maig de 2009, per cangur

  El passat dia 15 de maig el jurat del cinquè Concurs de Relats-Cangur va fer públic el seu veredicte, que podeu trobar a la web del Cangur-SCM. El primer premi correspon al relat presentat amb el lema "Victòria", corresponents al grup d’alumnes d’ESO. Els accèssits (ex aequo) corresponen als relats següents: El que es va presentar amb el lema "Memòries", corresponent al grup d’alumnes de batxillerat. El que es va presentar amb el lema "Última esperança", corresponent al grup d’alumnes de (...)

 • Cerimònies de lliurament de premis Cangur 2009

  17 de maig de 2009, per cangur

  Després de publicar la llista de guanyadors de les Proves Cangur 2009 i els premis que rebran, l’Organització de les Proves Cangur es complau a convidar a tots els guanyadors, i a les seves famílies a les cerimònies de lliurament de premis que tendran lloc a:
  Mallorca: dia 5 de juny de 2009, a les 18:00, a la sala d’actes de l’edifici Son Lledó, al Campus de la Universitat de les Illes Balears, per als guanyadors de Mallorca, Eivissa i Formentera.
  Menorca: dia 29 de maig de 2009, a les 18:00, a (...)

 • Premis de les Proves Cangur 2009

  7 de maig de 2009, per cangur

  Els premis per a TOTS els guanyadors de les Proves Cangur 2009 consisteixen en: Una llibreta de "Sa Nostra - Caixa de Balears" amb un import inicial de 50€ per als 41 guanyadors. Un exemplar d’un llibre de problemes de matemàtiques "El país de les mates" del nostre company Miquel Capó Dolz, gentilesa de l’editorial el rompecabezas.
  A més, per als set primers classificats i classificades de tots els nivells: Primer classificat: un ordinador portàtil TOSHIBA amb 15 polzades de pantalla, 2Gb de ram (...)

0 | 5 | 10 | 15