SBM-XEIX Societat Catalana de Matemàtiques
Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica

Proves Cangur 2023

Illes Balears
24a edició: 16 de març de 2023

Articles d’aquesta secció

 • Celebrada la cerimònia de premis Cangur 2014 a Eivissa

  26 de maig de 2014, per cangur

  El passat dijous 22 de maig es va celebrar celebrar a la seu universitària d’Eivissa la cerimònia d’entrega de premis Cangur 2014. L’acte fou presidit per la Dra. Gemma Tur, coordinadora dels estudis de Mestre a la Seu universitària d’Eivissa i va comptar amb l’assistència de la Sra. Maite Torrent Pallicer, Delegada Territorial d’Educació, i per la vicepresidenta de la Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX, Dra. Ana Belén Petro Balaguer.
  Els guardonats d’Eivissa foren: Jiang Wang, 5è classificat (...)

 • Cerimònia de lliurament de premis Proves Cangur 2014 a Eivissa

  21 de maig de 2014, per cangur

  El proper dijous 22 de maig a les 18:30 es farà la cerimònia de premis de les Proves Cangur a Eivissa als guanyadors eivissencs d’aquesta edició a les Illes Balears. L’acte tindrà lloc a la sala d’actes petita de la Seu Universitària d’Eivissa, Antic edifici de la Comandància Militar, al Carrer del Calvari d’Eivissa.
  L’acte estarà presidit per la coordinadora d’estudis a Eivissa, Dra. Gemma Tur i hi assistiran la Delegada Territorial d’Educació a Eivissa, Sra. Maite Torrent Pallicer i la vicepresidenta (...)

 • Celebrada la cerimònia de premis Cangur 2014 a Menorca

  19 de maig de 2014, per cangur

  El passat dijous 15 de maig, es va celebrar celebrar a la seu universitària de Menorca la cerimònia d’entrega de premis Cangur 2014. L’acte fou presidit pel Sr. Pere Alzina Seguí, coordinador dels estudis de Mestre a la Seu universitària de Menorca i va comptar amb l’assistència de la Sra. Maite Torrent Pallicer, Delegada Territorial d’Educació, i pel president de la Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX, Sr. Daniel Ruiz Aguilera.
  Els guardonats de Menorca foren: Álvaro Malo García, 2n (...)

 • Cerimònia de lliurament de premis Proves Cangur 2014 a Menorca

  13 de maig de 2014, per cangur

  El proper dijous 15 de maig a les 17:30 es farà la cerimònia de premis de les Proves Cangur a Menorca als guanyadors menorquins d’aquesta edició a les Illes Balears. L’acte tindrà lloc a l’Aula 8 de la Seu Universitària de Menorca, Can Salort, carrer Santa Rita, 11 d’Alaior.
  Hi estan ben convidats els guanyadors, els seus professors, familiars i amics.
  L’acte estarà presidit per la Delegada Territorial d’Educació a Menorca, Maite Torrent Pallicer i el president de la Societat Balear de Matemàtiques (...)

 • Lliurament dels premis Cangur 2014 a Mallorca

  9 de maig de 2014, per SBM-XEIX

  Avui dijous 8 de maig de 2014 ha tingut lloc la cerimònia d’entrega de premis de les proves Cangur 2014. L’acte ha estat presidit pel rector de la UIB Dr. Llorenç Huguet. L’han acompanyat a la taula Daniel Ruiz (president de l’SBM-XEIX), Ricardo Alberich (cap del departament de Matemàtiques de la UIB), Bartolomé Isern (director general de Planificació, Infrastructures Educatives i Recursos Humans), Antoni Gomà (representant de la Comissió Cangur de la Societat Catalana de Matemàtiques) i Margalida (...)

0 | 5 | 10