SBM-XEIX Societat Catalana de Matemàtiques
Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica

Proves Cangur 2022

Illes Balears
23a edició: 17 de març de 2022

Articles d’aquesta secció

 • Guanyadors de les Proves Cangur 2010

  26 d’abril de 2010, per cangur

  Aquí teniu la relació d’alumnes premiats a cada un dels nivells de les Proves Cangur 2010.
  Enhorabona a tothom!
  Procediment de correcció: Com sabeu, les respostes de les proves es consignaren en un full preparat per a la seva correcció òptica i automàtica. Una vegada obtingut el resultat, s’ha fet un mostreig de proves que s’han corregit a mà. Així mateix, els guanyadors s’han revisat i contrastat un per un sense que s’hagi trobat en cap cas cap error. El premis abracen els deu primers classificats de (...)

 • Crònica de les Proves Cangur 2010 a Inca

  25 de març de 2010, per cangur

  El passat 18.03.2010 es va celebrar al Palau Municipal d’Esports d’Inca l’onzena edició de les Proves Cangur per als centres de Marratxí, Inca, Pollença i Sineu. Un total de 450 alumnes volien participar a aquestes proves que se celebren a nivell mundial any rere any. Res no ho pareixia a primera hora del matí, quan els alumnes i monitors de l’escola taller Quarter General Luque col·locaven taules i cadires per a tots els participants.
  Poc a poc els alumnes s’anaren ubicant al seu lloc corresponent (...)

 • Solucions a les Proves Cangur 2010

  25 de març de 2010, per cangur

  Els nostres companys de la Societat Catalana de Matemàtiques ja han publicat les solucions dels quatre nivells de les Proves Cangur 2010, aquí:
  http://cangur.org/cangur/cang2010/enusol18/index.htm
  Tot d’una es puguin fer públics els enunciats (depenen del vist-i-plau de l’Associació Le Kangourou sans frontières), estaran disponibles al mateix enllaç.

 • Resum de les proves Cangur 2010 a Manacor

  24 de març de 2010, per Miquel Àngel Amengual

  Uns 600 alumnes de 7 municipis Artà, Campos, Felanitx, Llucmajor, Santanyí, Santa Margalida, i Manacor, es congregaren al poliesportiu municipal Miquel Àngel Nadal per a participar en les proves de matemàtiques del “Kangaroo sans frontières” organitzades a les Balears per la Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX i la UIB. A Balears hi participen alumnes des de 3r d’ESO fins els del darrer curs de batxiller. Ha estat la 3ª vegada que es cel·lebrà a Manacor. L’Ajuntament de Manacor, a més de cedir (...)

 • Proves Cangur 2010: resum de premsa, televisió i ràdio

  20 de març de 2010, per cangur

  Aquests dies els mitjans de comunicació de les Illes Balears s’han fet ressò de l’onzena edició es Proves Cangur que tengueren lloc el passat dijous 18, amb especial menció a la conferència del professor del Creamat Anton Aubanell: "Geometria amb bombolles de sabó".
  Aquí teniu un resum de les informacions d’aquests mitjans.
  Premsa Diario de Mallorca (19/03/2010): Cerebros versus calculadoras. Ultima Hora (19/03/2010): Unos 4200 alumnos de Secundaria participan en las pruebas Cangur de matemáticas. (...)

0 | 5 | 10 | 15