SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Activitats SBM-XEIX > Relacions amb altres institucions

Relacions amb altres institucions

Darrer afegit : 25 d’abril.

Relacions amb altres institucions: convenis de col·laboració, reunions per fer activitats conjuntes,...

Articles d’aquesta secció

 • Al·legacions a l’esborrany de Currículum de Matemàtiques d’ESO

  25 d’abril, per SBM-XEIX

  El passat dimarts 19 d’abril la SBM-XEIX va fer entrega a la Conselleria de les al·legacions i comentaris a l’esborrany del Currículum de Matemàtiques d’Educació Secundària Obligatòria, que podeu llegir al document adjunt.
  D’aquesta manera s’acompleix una de les finalitats específiques de la Societat, que apareix al punt 2.5 dels estatuts: “Estudiar i fer propostes entorn al currículum de les (...)

 • X Trobada de Societats Matemàtiques de Parla Catalana

  5 de novembre de 2021

  Els propers 13 i 14 de novembre tindrà lloc a Alaró la X Trobada de Societats Matemàtiques de parla catalana.
  Aquestes trobades, de caràcter anual, serveixen com a nexe d’unió de les diferents entitats matemàtiques de Catalunya, País València i Illes Balears, que tenen finalitats similars, i per desenvolupar projectes en comú. Entre d’altres qüestions, es tractarà l’organització de la Jornada d’Educació Matemàtica, el premi Maria Antònia Canals i d’altres activitats de divulgació matemàtica.
  En aquesta (...)

 • Préstec de calculadores CASIO per al curs 2019-2020

  2 d’octubre de 2019, per SBM-XEIX

  Adjunta podeu trobar la carta de la Federació Espanyola de Societats de Professors de Matemàtiques (FESPM) en la que es convoca el préstec de calculadores CASIO en aquells centres que puguin estar interessats.

 • 7a Trobada de Societats Matemàtiques de Parla Catalana

  27 d’abril de 2017, per SBM-XEIX

  Els propers 29 i 30 d’abril tindrà lloc al Salobrar de Campos la 7a Trobada de Societats Matemàtiques de parla catalana.
  Aquestes trobades, de caràcter anual, serveixen com a nexe d’unió de les diferents entitats matemàtiques de Catalunya, País València i Illes Balears, que tenen finalitats similars, i per desenvolupar projectes en comú. Entre d’altres qüestions, es tractarà l’organització de la Jornada d’Educació Matemàtica, el premi Maria Antònia Canals i activitats de divulgació matemàtica.
  En aquesta (...)

 • Seminari Federal "Matemàtiques i bilingüisme"

  28 de setembre de 2016, per SBM-XEIX

  La Federació Espanyola de Societats de Professors de Matemàtiques (FESPM) convoca per als propers 11, 12 i 13 de novembre de 2016 el seminari federal amb el títol: Matemàtiques i bilingüisme
  que es celebrarà a Albacete. Podeu veure adjunta la convocatòria detallada.
  A aquest seminari federal està convidat un representant de cada societat federada.
  Des de la Junta Directiva de la Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX s’obri la participació a aquelles persones interessades. Per això podeu (...)

0 | 5 | 10 | 15 | 20 | 25