SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Jornades, cursos i concursos > Celebrades les IV Jornades de Didàctica

Celebrades les IV Jornades de Didàctica

dimarts 24 de gener de 2012, per  SBM-XEIX

Els passats 20 i 21 de gener (2012) tingueren lloc a Tarragona les IV Jornades de Didàctica de les Matemàtiques a les comarques meridionals. Un dia i mig d’un programa intens i atractiu, que va satisfer les expectatives creades per als més de 300 participants.

El cartell de ponents plenaris era d’un nivell altíssim: Carme Burgués, Claudi Alsina, Jesús María Goñi i Antonio Pérez.

Dins el programa, tallers ben interessants com els de de David Barba, Cecilia Calvo i Ana Cerezo (el xiringuito del PuntMat), el de Josep Rey (mòduls portàtils del MMACA), o comunicacions com les de Montserrat Torra i Josep Rey (activitats a l’ARC), la de David Obrador, Raül Fernández i Ramon Bergadà (la PDI o la màquina del temps), la de Núria Fortuny, Sílvia Margelí i Aina Villarroya (casos de probabilitat a l’aula), la de Núria Carazo (recursos visuals per a la resolució de problemes), la del grup granja.cat (matemàtiques que entren pels ulls) o la de Ramon Nolla (Sangakus i wasan).

Trobareu tots els materials a la web de l’Associació de Professors de Matemàtiques de les Comarques Meridionals = materials dels tallers + materials de les comunicacions

Respondre a aquest article