SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Jornades, cursos i concursos > Curs: Innovació docent a Secundària

Curs: Innovació docent a Secundària

dilluns 16 de juny de 2014, per  SBM-XEIX

Les tecnologies de la informació fan més fàcil la tasca dels professors amb una sèrie d’aplicacions que faciliten l’aprenentatge i el procés educatiu. Aquestes aplicacions i eines estan basades en aplicacions web 2.0 i socials. Això fa que s’utilitzin de manera molt àmplia i fàcil, atès que un dispositiu mòbil o un ordinador és suficient per fer-les servir. Aquest curs és un reciclatge per a tots els professors que vulguin conèixer i millorar l’ús d’aquestes aplicacions.

Termini d’inscripció: 30 de juny

Dates: del 7 a l’11 de juliol de 2014, de 9 a 14 hores.

Professors: Universitat de les Illes Balears, departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica: Ramon Mas Sansó, professor titular d’universitat. Yolanda González Cid, professora titular d’universitat. Isaac Lera Castro, professor ajudant Doctor. Carlos Guerrero Tomé, professor col·laborador. Josep Bujosa Bravo, President de l’Associació Catalana de GeoGebra.

Preu: 45 € per a la comunitat universitària i 65 € per la resta. Els socis de l’SBM-XEIX que així ho acreditin (amb el carnet de la Societat) tenen també preu reduït pel conveni amb la UIB.

Tota la informació a: http://cursosestiu.uib.cat/digital

Respondre a aquest article