SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Jornades, cursos i concursos > Fira de la Ciència: convocatòria centres educatius

Fira de la Ciència: convocatòria centres educatius

dimarts 26 de gener de 2010, per  SBM-XEIX

Des de la Direcció General d’Innovació i Formació del Professorat ens informen que la Resolució de la consellera d’Innovació, Interior i Justícia sobre la convocatòria de concessió d’ajuts per dur a terme activitats de difusió i divulgació científica i tecnològica per exposar-les a la Fira de la Ciència 2010 ha sortit publicada al BOIB núm.11, de dia 23 de gener de 2010.

Cal destacar la següent informació:

1 - La Fira de la Ciència tendrà lloc a Mallorca durant els dies 13, 14 i 15 de maig al Recinte Firal de Palma (Aeroport).

2 - El termini per sol·licitar participar-hi és el 7 de febrer.

3 - Les sol·licituds s’han de lliurar a la Direcció General d’Innovació i Formació del Professorat de la Conselleria d’Educació i Cultura o a la Direcció General de Recerca, Desenvolupament Tecnològic i Innovació de la Conselleria d’Innovació, Interior i Justícia.

4 – Els sol·licitants de cada centre, per tal d’evitar coincidències de projectes i facilitar l’assessorament, s’han de posar en contacte amb algun dinamitzador, tan aviat com sigui possible.

5 – La informació i la documentació sobre la convocatòria d’ajuts per participar a la Fira de la Ciència 2010 està publicada al WEIB.

Per a més informació us podeu posar en contacte:

- de la Conselleria d’Educació i Cultura amb Esther Belío tel. 971 17 75 27 e.mail: mebelio@dginnova.caib.es.

- de la Conselleria d’Innovació, Interior i Justícia amb José Francisco Gutiérrez tel.971 17 63 09 e.mail: jfgutierrez@dgrdi.caib.es

Respondre a aquest article