SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Jornades, cursos i concursos > Problemes a l’esprint 2011

Problemes a l’esprint 2011

dissabte 22 de gener de 2011, per  SBM-XEIX

El proper 26 de gener (2011) tindrà lloc la primera sessió de Problemes a l’esprint per a batxillerat. Es tracta d’una activitat en línia adreçada a equips de centre, organitzats de la manera que en cada centre es consideri més eficaç.

Aquí teniu les dates de les properes convocatòries:

  • Batxillerat: dimecres, 26 de gener
  • 3r i 4t d’ESO: dimecres, 9 febrer
  • 1r i 2n d’ESO: dimecres, 23 de març
  • 5è i 6è d’Educació Primària: dimecres, 6 d’abril

Important: No cal inscripció prèvia i cada centre por organitzar l’activitat a l’hora que li vagi millor.

La denominació de "a l’esprint" prové del fet que el centre guanyador és el primer que envia totes les solucions correctes a les qüestions de matemàtiques que es plantegen.

L’activitat també té aspectes de "relleus" perquè cal una tasca de col·laboració entre diversos membres de l’equip, que s’han de passar informació de l’un a l’altre.

L’activitat va nèixer l’any 2000, Any mundial de les matemàtiques, com una activitat complementària al Cangur de la SCM, per a alumnes de segon cicle d’ESO i Batxillerat. A partir de l’any 2002 l’activitat es desenvolupa en tres nivells. Està organitzada per la Societat Catalana de Matemàtiques SCM, la FEEMCAT i el Creamat.

Per a més informació, podeu consultar la pàgina oficial de les proves, on podreu trobar les proves d’edicions anteriors.

Respondre a aquest article