SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Jornades, cursos i concursos > Taller de màgia matemàtica

Taller de màgia matemàtica

divendres 21 de març de 2014, per  SBM-XEIX

La UIB organitza per al proper divendres dia 4 d’abril un taller de màgia matemàtica de tres hores.

L’objectiu d’aquest taller és aprendre alguns trucs de màgia basats en matemàtiques que faran quedar parats els vostres amics i familiars. I si de passada apreneu una mica de matemàtiques, millor!

El taller està adreçat a joves estudiants de qualsevol edat. Serà de les17 a les 20 hores, a l’aula 0 de l’edifici Sa Riera, carrer Miquel dels Sants Oliver, 2 de Palma.

Podeu trobar tota la informació i fer la inscripció on line al web:

http://seras.uib.cat/activitats/tallers/magia/

Hi ha també la oferta de realitzar el taller a la part forana: durant el curs acadèmic en horari d’horabaixa, a petició dels ajuntaments i/o centres universitaris municipals.

2 Missatges

 • Taller de màgia matemàtica: part forana: com es demana? Le 21 de març de 2014 à 07:25, per  Xavier

  Com es pot demanar això de la part forana? Sabeu si vénen a centres d’horabaixa? O només està pensat per als ajuntaments?

  Gràcies per endavant,

  Respondre a aquest missatge

  • Taller de màgia matemàtica: part forana: com es demana? Al SAC Le 21 de març de 2014 à 12:37, per  Cesc

   Xavi
   es pot realitzar qualsevol dels tallers a qualsevol banda de Mallorca, en horari que vagi bé tant als interessats com als que els han d’impartir. Us heu de posar en contacte amb el SAC per demanar-ho. No crec que hi hagi problema que un centre de secundària ho demani. Però, per aquest taller concret (que és cosa meva), si no us aveniu amb el SAC (per exemple, encara estic esborronat que cobrin inscripció!), posa’t en contacte amb mi, i cercarem una data que ens vagi bé a tots, ja saps que per aquestes coses sempre hi som.

   Respondre a aquest missatge

Respondre a aquest article