SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Jornades, cursos i concursos > VI Certamen Teresa Pinillos

VI Certamen Teresa Pinillos

dimarts 29 de maig de 2012, per  SBM-XEIX

Amb l’objectiu d’impulsar la comprensió pública de la ciència, l’Associació Nexociencia organitza el VI Certamen "Teresa Pinillos" d’assaigs de divulgació científica i humanística, Ensaya’12, del qual recentment s’ha obert la seva convocatòria.

El certamen "Teresa Pinillos" està obert a tots els camps del coneixement, des de les ciències experimentals fins les socials i humanes. Els treballs, que tindran una extensió d’entre 1500 i 2500 paraules, poden versar sobre diversos temes científics, des d’aquells d’orientació divulgativa fins a altres centrats en l’anàlisi crítica de la situació actual de la ciència. Un jurat format per professionals reconeguts de la divulgació científica i el món acadèmic avaluarà els assajos d’acord a la seva capacitat divulgativa, qualitat literària i interès social i atorgarà un primer premi de 1700 euros i un segon de 800, així com tres premis especials als millors assajos en determinats camps del coneixement.

Els assajos s’han d’enviar per correu electrònic a participantes.ensaya@nexociencia.org abans del proper 31 d’agost.
Per obtenir més informació sobre el certamen, així com les bases completes d’aquesta sisena edició, es pot consultar la pàgina web www.unirioja.es/assaja o posar-se en contacte amb Nexociencia a través del correu electrònic nexociencia@nexociencia.org.

Respondre a aquest article