SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Qui som? > Relacions amb altres entitats

Relacions amb altres entitats

Darrer afegit : 9 d’abril de 2014.

Articles d’aquesta secció

 • Hi col·laboren

  de 2011, per SBM-XEIX

  Moltes de les activitats que duu a terme la nostra Societat no serien possibles sense la col·laboració d’un bon grapat d’entitats, administracions i empreses que aporten els seus recursos, tant humans, com materials o econòmics. En fer-nos costat, el projecte SBM-XEIX es comparteix i torna gran. A totes elles, el nostre agraïment.
  La Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats del Govern de les Illes Balears col·labora en l’organització de la Festa de les Matemàtiques, de les Proves Cangur, de (...)

 • Signatura del conveni amb l’AMCIT

  11 de desembre de 2009, per SBM-XEIX

  Seguint amb la filosofia de col·laboració entre entitats germanes dedicades a la divulgació de la ciència (UIB, SCM, ASFIB) avui (11/12/2009) s’ha procedit a la signatura del conveni general de col·laboració entre l’Associacio d’Amics del Museu de la Ciència i la Tècnica (AMCIT) i la nostra Societat. Felicià Fuster, president de l’AMCIT, i Josep Lluís Pol, president de l’SBM-XEIX, ho han rubricat aquest horabaixa a la biblioteca del Museu de Mallorca. Podeu consultar el conveni en el document (...)

 • Reunió amb l’Ajuntament de Marratxí

  8 de setembre de 2006, per SBM-XEIX

  Avui (8-9-2006) hem tengut una reunió amb la regidora de cultura de l’Ajuntament de Marratxí Sra. Magdalena García Gual. Els punts a tractar han estat tres.
  1. La nostra societat es compromet a participar activament en la Fira de Tardor de Marratxí (Sant Marçal, sa Cabaneta) el dissabte 4 i diumenge 5 de novembre. Com a entitat registrada a Marratxí tindrem un espai preferent en el conjunt de la Fira. A tal efecte, gràcies a la subvenció de l’Ajuntament, hem donat a fer una estructura metàl·lica que (...)

 • De l’assemblea de l’AMCIT

  9 de juny de 2006, per SBM-XEIX

  El passat dijous 7 de juny tingué lloc la primera assemblea de l’AMCIT (Associació d’Amics del Museu de la Ciència i de la Tècnica de les Illes Balears). L’SBM-XEIX hi assistí en qualitat de convidada per la junta gestora que presidia Felicià Fuster i Jaume, i que és ara també, junta directiva per a tres anys.
  Pensam que la creació d’un museu de la ciència a les Balears és una de les assignatures pendents més greus que tenim en aquest moment i, per això, valoram i estam molt contents amb aquesta (...)

 • Reunió de la SBM-XEIX amb l’IAQSE

  8 de juny de 2006, per SBM-XEIX

  El passat dimecres 7 de juny, dintre el marc de feina per preparar la II Jornada de Professorat de Matemàtiques a Secundària, tinguérem una reunió amb l’equip de l’Intitut d’Avaluació de la Qualitat del Sistema Educatiu (IAQSE) de la Conselleria d’Educació i Cultura del Govern Balear.
  El tema de la jornada que es prepara -que tendrà lloc la segona quinzena d’octubre- són les competències bàsiques de matemàtiques i l’estudi de les darreres avaluacions (PISA, IAQSE). El director de l’IAQSE, Ángel Vázquez, (...)