SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Qui som? > Relacions amb altres entitats > Convenis amb altres institucions

Convenis amb altres institucions

Darrer afegit : 9 d’abril de 2014.

Articles d’aquesta secció

 • Signat el conveni amb la RSME

  9 d’abril de 2014, per SBM-XEIX

  http://www.rsme.es/
  S’ha signat l’acord de reciprocitat entre la Real Sociedad Matemática Española (RSME) i la nostra Societat.
  D’aquesta manera, tots els socis de l’SBM-XEIX que vulguin ser socis també de la RSME, només haurien d’abonar el 50% de la seva quota.
  Com en tots els convenis d’aquest estil, es contempla l’intercanvi de publicacions, els contactes periòdics, l’organització puntual d’activitats conjuntes, etc.
  Lògicament si algun soci ho és ja de les dues entitats, pot escollir en quina (...)

 • Signat el conveni entre l’ASFIB i la SBM-XEIX

  27 de març de 2009, per SBM-XEIX

  Aquesta tarda (27-03-2009), en el marc de la Fira de la Ciència de Maó, s’ha signat el conveni de col·laboració entre l’Associació de Físics de les Illes Balears i la Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX.
  Els presidents de cada una: per part de l’ASFIB, el senyor Pep Forteza Ferrer i per part de la SBM-XEIX, el senyor Josep Lluís Pol i Llompart.
  Hi érem presents: Isabel Mª Rodríguez Caldentey, Guillem Àngel Llabrés Munar, Josep Lluís Pol i Llompart, Mª Antònia Amer Fons, Maria Barceló Vidal, Pep (...)

 • Signat el conveni amb la Conselleria d’Educació

  28 de novembre de 2008, per SBM-XEIX

  Dimarts passat (25-11-2008) tingué lloc la signatura oficial del conveni entre la Conselleria d’Educació i Cultura i la Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX. Aquest conveni estableix un marc general de col·laboració entre la nostra societat i la Conselleria, i fa una referència especial al desenvolupament d’activitats en el Centre d’Aprenentatge Cientificomatemàtic.
  Per part de la Societat, el CentMat es podrà nodrir de tot el bagatge d’activitats que ja té desenvolupades i que es podran adaptar (...)

 • Conveni de col·laboració entre la SBM-XEIX i la UIB

  5 de febrer de 2007, per SBM-XEIX

  Dia 15 de gener, a les 12:00 es va signar un conveni de col·laboració entre la Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX i la Universitat de les Illes Balears UIB.

 • Funcionament dels convenis amb la SCM i amb la UIB

  31 de gener de 2007, per SBM-XEIX

  La Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX té signats convenis de col·laboració amb la Societat Catalana de Matemàtiques (SCM) i amb la Universitat de les Illes Balears (UIB).
  Amb la SCM, el conveni signat és de reciprocitat. Un soci/a de la SBM-XEIX pot ser soci/a de la SCM, amb un descompte, en la quota, del 50% i amb tots els avantatges que pot tenir-ne un soci/a de la SCM.
  Per tant, si ja sou soci/a de la SCM basta que ens ho comuniqueu, enviant un e-correu a sbm@xeix.org, perquè informem (...)

0 | 5