SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Qui som? > Relacions amb altres entitats > Convenis amb altres institucions > Funcionament dels convenis amb la SCM i amb la UIB

Funcionament dels convenis amb la SCM i amb la UIB

dimecres 31 de gener de 2007, per  SBM-XEIX

La Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX té signats convenis de col·laboració amb la Societat Catalana de Matemàtiques (SCM) i amb la Universitat de les Illes Balears (UIB).

Amb la SCM, el conveni signat és de reciprocitat. Un soci/a de la SBM-XEIX pot ser soci/a de la SCM, amb un descompte, en la quota, del 50% i amb tots els avantatges que pot tenir-ne un soci/a de la SCM.

Per tant, si ja sou soci/a de la SCM basta que ens ho comuniqueu, enviant un e-correu a sbm@xeix.org, perquè informem a la secretaria de la SCM de què sou soci/a de la SBM-XEIX i, tingueu dret a aquesta reducció de quota. En el cas en què volguéssiu fer-vos soci/a, heu d’emplenar la sol·licitud que trobareu a la seva pàgina web i, també ens ho feis saber, per tenir dret a la reducció de quota.

Pel que fa al conveni amb la UIB, els socis de la SBM-XEIX podran gaudir de totes les instal·lacions i institucions de la UIB (biblioteca, poliesportiu,...). Bastarà identificar-se com a socis de la SBM-XEIX per rebre el tracte com a tal.

Respondre a aquest article