SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Qui som? > Relacions amb altres entitats > Convenis amb altres institucions > Signat el conveni amb la Conselleria d’Educació

Signat el conveni amb la Conselleria d’Educació

divendres 28 de novembre de 2008, per  SBM-XEIX

Dimarts passat (25-11-2008) tingué lloc la signatura oficial del conveni entre la Conselleria d’Educació i Cultura i la Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX. Aquest conveni estableix un marc general de col·laboració entre la nostra societat i la Conselleria, i fa una referència especial al desenvolupament d’activitats en el Centre d’Aprenentatge Cientificomatemàtic.

Per part de la Societat, el CentMat es podrà nodrir de tot el bagatge d’activitats que ja té desenvolupades i que es podran adaptar als diferents nivells educatius. Així mateix, des del CentMat es posarà a l’abast dels docents el fons bibliogràfic especialitzat en didàctica de les matemàtiques de la nostra societat.

Per altra banda, les aules del CentMat podran esser utilitzades per l’SBM_XEIX per desenvolupar qualsevol activitat de divulgació, formació, reunió o similiars entorn de les matemàtiques i, especialment, pel que fa al seu ensenyament. Podeu consultar el conveni al document adjunt.

Documents adjunts

Respondre a aquest article