SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Qui som? > Celebracions

Celebracions

Darrer afegit : 17 d’abril de 2016.

Aniversaris i dates significades que celebram des de la Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX.

Articles d’aquesta secció

 • La celebració dels 10 anys

  18 d’abril de 2016, per SBM-XEIX

  El passat divendres 15 d’abril celebràrem al Museu del Baluard de Sant Pere (a qui agraïm moltíssim la seva acollida) la festa del Xè aniversari de la Societat.
  L’obertura de l’acte fou presidida pel Conseller d’Educació i Cultura Sr. Xavier March, el rector de la UIB Sr. Llorenç Huguet, el regidor de Cultura de l’Aj. de Ciutat Sr. Miquel Perelló, el president de la FESPM Sr. Onofre Monzó i el president de l’SBM-XEIX Sr. Daniel Ruiz.
  Després de les presentacions en les que Daniel Ruiz feu un repàs a (...)

 • Nou logo de l’SBM-XEIX

  17 d’abril de 2016, per SBM-XEIX

  Com ja sabeu, el passat divendres 15 d’abril celebràrem els deu anys de la fundació de la Societat. Fruit d’aquest trull, en Jaume Perelló, el nostre dissenyador, va pensar que era hora de fer alguns canvis a la nostra estimada Xeix.
  Per això, a partir d’ara, tira-tira, el logo que ens ha acompanyat durant aquesta dècada anirà mudant cap a una versió més senzilla i destacada. Aquí la (...)

 • 10 anys de l’SBM-XEIX

  31 de març de 2016, per SBM-XEIX

  Fotografia dels socis fundadors l’any 2005
  El passat octubre de 2015 es varen complir 10 anys de la fundació de la Societat Balear de Matemàtiques. Per celebrar aquest aniversari, el proper divendres dia 15 d’abril ens trobarem a l’Auditori del Museu d’Art Modern i Contemporani de Palma Es Baluard. La Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX és col·laboradora del museu Es Baluard organitzant els darrers anys les activitats vinculades al solstici d’hivern. Aquest fenòmen cada any convoca més i més (...)

 • La SBM-XEIX fa un any

  24 de maig de 2006, per SBM-XEIX

  El passat 24 de maig de 2005 es constituí legalment, amb la signatura dels estatuts per part de la junta gestora, la Societat Balear de Matemàtiques, SBM-XEIX

 • 1r Aniversari de la SBM-XEIX

  13 de maig de 2006, per SBM-XEIX

  Vetllada matemàtica per celebrar el 1r Aniversari de la SBM-XEIX!

0 | 5