SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Activitats SBM-XEIX > JAEM Palma 2013

JAEM Palma 2013

Darrer afegit : 22 de juny de 2013.

Articles d’aquesta secció

 • Conferenciants i ponents de les JAEM Palma 2013

  31 de desembre de 2012, per SBM-XEIX

  Hem publicat a la web oficial de les JAEM Palma 2013 la referència de les persones que han acceptat encapçalar el cartell del congrés pel juliol. Ells i elles seran els representants oficials, els arguments d’autoritat, d’una feinada que es completarà amb les aportacions de tots els participants que ho desitgin. Recordau que teniu fins el 15 de març per fer aportacions. Animau-vos.

 • JAEM Palma: oberta la inscripció

  22 de novembre de 2012, per SBM-XEIX

  Des del passat 1 de novembre, es troba ja oberta la inscripció per a les Jornades d’Aprenentatge i Ensenyament de les Matemàtiques JAEM Palma 2012. Ja la podeu formalitzar des del formulari web.
  A la web trobareu també informacions com els nuclis temàtics entorn als quals giraran les ponències i comunicacions, la plantilla per presentar aportacions, dates importants a tenir en compte, les seus, etc.
  Reservau-vos la primera setmana de juliol per assistir al congrés estatal més important en (...)

 • Primer anunci JAEM 2013 a la revista SUMA

  11 d’octubre de 2012, per SBM-XEIX

  A la revista SUMA número 70, del mes de juliol de 2012, va aparéixer el primer anunci de las XVI JAEM - Jornades sobre l’aprenentatge i l’ensenyament de les matemàtiques, que podeu trobar adjunt.
  En aquest anunci s’hi pot trobar: Salutació del president de la Societat Balear de Matemàtiques "SBM-XEIX" Estructura de las jornades Detalls pràctics

 • 365 dies per a les JAEM Palma 2013

  2 de juliol de 2012, per SBM-XEIX

  D’aquí a un any, tal dia com avui, 2 de juliol de 2013, tindrà lloc la inauguració de les XVI Jornades per a l’Aprenentatge i l’Ensenyament de les Matemàtiques, el congrés més important a nivell estatal en didàctica de les matemàtiques.
  Sota el lema de “Matemàtiques i creativitat: un món en construcció”, el Comitè Local està en marxa ja des de fa un any i esperam, com en cada edició (de periodicitat bianual) reunir el bo i millor dels docents de matemàtiques.
  Els reptes per a aquesta edició són Mantenir (...)

 • Presentació del Comitè Local JAEM Palma 2013

  15 de febrer de 2012, per SBM-XEIX

  Tot i que ja fa mesos que han posat fil a l’agulla, vos presentam les persones que formen part del Comitè Local que s’encarregaran d’organitzar i coordinar les JAEM Palma 2013. Catalina Amengual, professora d’Educació Secundària a l’IES Sineu i membre de la Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX. Maria Barceló Vidal, professora d’Educació Secundària a l’IES Felanitx i vocal de la junta directiva de la Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX. Enric Carrió Beas-Pérez de Tudela, tresorer de la Societat (...)

0 | 5 | 10 | 15