Déu creà els nombres naturals, tot el demés és obra de les persones (Leopold Kronecker)

El dia a dia

El CC Sant Josep Obrer i les multiplicacions

dijous 6 d’octubre de 2011

Avui (7/10/2011) els alumnes de 4t del CC Sant Josep Obrer han fet un viatge per la geografia i història de les multiplicacions. Han descobert l’escriptura cuneïforme, el sistema romà, la graella àrab i la calculadora de paper de John Napier.

5 Missatges

 • El CC Sant Josep Obrer i les multiplicacions Le 14 d’octubre de 2011 à 10:08

  Hola Pep Lluis me va agradar molt l’activitat que ens vares donar a classe, l’hora s’en va pasar volant no semblava que era de les nou a les dotze. Podries venir mes sovin!A tots ens va agradar molt,i volem que tornis a veura si ens contes mes coses sobrela:La tauleta babilonica,el ábac romà, la graella àrabi i la calculadora de paper de John Napier,i practic molt amb la calculadora de paper.En resum me va agrdar molt.
  una salutació de na Sofia Mestre

  Respondre a aquest missatge

 • El CC Sant Josep Obrer i les multiplicacions Le 19 d’octubre de 2011 à 14:21

  Hola Pep Lluís,
  ens va agradar molt l’activitat de la multiplicació (fer una calculadora de paper i a més a més ràpida) i tota la història que contares als nins de les matemàtiques. Vares sabre combinar, com a bon professor, l’explicació i la dinàmica de joc mitjançant la manipulació dels àrabs ( per part dels alumnes) per cmprendre còm multiplicven els romans.
  Moltes gràcies Aina Suau

  Respondre a aquest missatge

 • El CC Sant Josep Obrer i les multiplicacions Le 1 de novembre de 2011 à 14:58

  Hola Pep Lluís,
  m’agradat molt fer matemàtiques divertides. El que més m’ha agrada va ser com sumaven els romans i els àrabs. M’agradà tot; jo he fet algun concurs amb la calculadora de paper.
  Sara

  Respondre a aquest missatge

 • El CC Sant Josep Obrer i les multiplicacions Le 1 de novembre de 2011 à 15:03

  Hola Pep Lluís,
  me va agradar l’activitat de les multiplicacions divertides. Al meu pare li va agradar les sumes dels àrabs i a la meva mare, la calculadora de paper. He fet una competició de 3 números: 1,2 i 3.
  Una abraçada Javier

  Respondre a aquest missatge

Respondre a aquest article