No hi ha res repartit més equitativament en el món que la raó, tots estam convençuts de tenir-ne suficient (René Descartes)

El dia a dia

Galeria fotogràfica sobre mesures a les Illes Balears

dilluns 24 de gener de 2011

En aquest recull trobareu imatges relacionades amb la mesura a les Illes Balears. Està pensada especialment perquè hi participin els alumnes (i els mestres que ho desitgin) que poden enviar les seves fotografies (mínim aconsellat de 500 píxels d’amplada) a l’adreça info(arrova)centmat.xeix.org

Balances al mercat d’Alcúdia. Autora: Francesca Pol Camps (6è d’EP). Centre: CEIP Costa i Llobera (Marratxí)

Plaça de sa Quartera (Binissalem). Autor: Daniel Ruiz Aguilera. Centre: Centre d’Aprenentatge Cientificomatemàtic CentMat

Camí del Rafal dels Polls de Santa Maria, antigament anomenat també camí del Destre. Autor: Toni Negre Canyelles. Centre: CEIP Melcior Rosselló i Simonet (Santa Maria del Camí)

Edifici de l’Ajuntament de Santa Maria anomenat de Sa Quartera perquè antigament s’hi mesurava el blat. Autor: Toni Negre Canyelles. Centre: CEIP Melcior Rosselló i Simonet (Santa Maria del Camí)

Carrer de les Quarterades de Santa Maria. Autor: Toni Negre Canyelles. Centre: CEIP Melcior Rosselló i Simonet (Santa Maria del Camí)

Respondre a aquest article