El llibre de la naturalesa està escrit en el llenguatge de les matemàtiques (Galileo Galilei)

El dia a dia

Produccions dels alumnes

dilluns 24 de gener de 2011

En aquest article trobareu el treballs, entrevistes, documents, etc. que els alumnes han aportat perquè aquesta exposició sigui més completa. Amb la seva col·laboració, el coneixement d’aquesta part de la nostra història serà més complet. Podeu enviar qualsevol tipus de material a l’adreça del CentMat: info(arrova)centmat.xeix.org

Presentació d’OpenOffice de Pep Vicens (CEIP Melcior Rosselló i Simonet de Santa Maria) on s’expliquen les mesures tradicionals de longitud, el seu àmbit d’aplicació i la implantació del metre.

Presentació de Power Point de Toni Negre (CEIP Melcior Rosselló i Simonet de Santa Maria) sobre les mesures tradicionals.

Document pdf de Miquel Àngel Santos (CEIP Melcior Rosselló i Simonet de Santa Maria) on s’expliquen les mesures tradicionals de longitud, pes i capacitat.

Document pdf de Pau Rosselló (CEIP Melcior Rosselló) on s’expliquen les mesures tradicionals de superfície, volum, pes i longitud.

Vídeo d’alumnes del CEIP Melcior Rosselló sobre les mesures tradicionals de pes a les Illes Balears.

Vídeo d’alumnes del CEIP Melcior Rosselló sobre les mesures tradicionals de longitud a les Illes Balears.

- Document dels alumnes del CC Sant Josep Obrer de Palma sobre mesures antigues i dites mallorquines relacionades amb el món de les mesures.

Respondre a aquest article