El cor té raons que la raó ignora (Blaise Pascal)

El dia a dia

Pescant idees

dilluns 26 de novembre de 2018

A continuació trobareu fotografies fetes a centres de les Illes Balears que ens han deixat compartir i que mostren algun material, recurs, idea... Esperam que siguin del vostre interès.

IES Madina Mayurqa (Palma) Aquí teniu una magnífica felicitació de Nada del departament de Plàstica. Un icosaedre estrellat gegant. Per a la seva confecció s’han utilitzat 5 kg de cola blanca.
CEIP Mitjà de Mar (Portocristo) Aquí teniu un bon sistema d’organitzar els tallers, cada taller té una imatge, un codi de color i un codi numèric.Els alumnes trien on volen anar i posen un pal amb el seu nom dins el pot corresponent.
CEIP Gabriel Vallseca (Palma) Els quadres de Mondrian ens donen un bon punt de partida per treballar la geometria.
CEIP Son Basca (Sa Pobla) Una bona manera de tenir presents els diferents fusos horaris i ser conscients de com volta la Terra.
CEIP Son Basca (Sa Pobla) Trobar-te a tu mateix i als teus companys dins una taula de doble entrada.
IES Porreres Les varetes d’un paraigües són un bon enginy per muntar un sistema solar, amb el seu cinturó d’asteroides i tot!
CEIP Son Ferriol La mesura d’angles amb l’obertura de la porta és un clàssic que tanmateix és ben útil per tenir-los presents.
CEIP Son Ferriol Aquestes Terres, fetes amb plastilina, són una bona eina per visualitzar talls esfèrics en tres dimensions.
CEIP Son Caliu Els tetrabricks són un material quotidià a l’abast per treballar en volum.
CC Sant Vicenç de Paül de Sóller Un diagrama de barres per fer quotidià el recompte de freqüències.
Respondre a aquest article