SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Activitats SBM-XEIX > AMICS de l’SBM-XEIX

AMICS de l’SBM-XEIX

diumenge 9 de gener de 2011, per  SBM-XEIX

La llista de correu AMICS de l’SBM-XEIX és una eina dissenyada per assabentar les persones interessades en poder gaudir d’aquelles trobades, conferències, fires o qualsevol altre activitat relacionada amb la divulgació de les matemàtiques.

Per formar part d’aquesta llista només cal que introduïu la vostra adreça de correu electrònic particular en la finestra que teniu a la columna dreta d’aquesta pàgina.

El vostre correu només serà utilitzat per trametre informació relacionada amb les activitats que duu a terme la Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX, o d’altres activitats que tenguin relació amb les matemàtiques i que siguin obertes al públic en general.

En cap cas i per acatament de la llei de protecció de dades, la vostra adreça no serà facilitada a ningú ni utilitzada per cap altre motiu diferent de l’esmentat.

Per donar-se de baixa d’aquesta llista i desaparèixer completament només cal enviar un correu a sbm(arrova)xeix.org amb el títol de "baixa de la llista de correus Amics de l’SBM-XEIX".

Respondre a aquest article