SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Activitats SBM-XEIX > Activitats finalitzades > Fira del Fang 2008 > Matemàtiques a la fira del Fang

Matemàtiques a la fira del Fang

dijous 10 de gener de 2008, per  SBM-XEIX

Com ja sabeu, la seu de la Societat des de la seva creació és oficialment al terme de Marratxí. Una de les primeres idees que circulaven per la junta directiva era la de que, amb el temps, es podria fer una proposta atrevida en relació al tema de la fira del Fang que tantíssima gent i tantíssims grups escolars convoca cada any. I així és que els contactes amb la regidora de cultura d’aquest ajuntament -Maria Magdalena García- han fet possible que enguany, el tema de la fira del Fang hagi sortit a proposta de la nostra Societat. En concret, el tema escollit i el títol del cartell didàctic és: La successió del fang.

El grup de gent que ja hi fa feina s’encarregarà d’elaborar el cartell didàctic, fer propostes per als tallers amb l’alumnat i elaborar un petit document orientatiu per repartir entre els ollers. Les matemàtiques han estat vinculades gairebé des del seu naixement a la cultura del fang en l’escriptura, els comptes, les figures, els jocs, etc. i això és el que tractarem de posar de manifest.

La fira del fang tindrà lloc enguany de l’1 al 9 de març al recinte del complex Ses Tres Germanes, com cada any, a la carretera vella d’Inca, vora el polígon de Marratxí.

Respondre a aquest article