SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Activitats SBM-XEIX > Activitats finalitzades > III Jornada de Professorat > Celebrada la III Jornada

Celebrada la III Jornada

dissabte 8 de novembre de 2008, per  SBM-XEIX

Ahir divendres (7-11-2008) tingué lloc la III Jornada d’Ensenyament de Matemàtiques a Secundària, que ha organitzat l’SBM-XEIX amb el suport i la col·laboració de l’ICE (UIB) i del CEP de Palma.

El tema central fou dirigit pel professor de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, Daniel Cassany, qui ens instruí en l’ofici de Llegir i escriure gèneres discursius matemàtics. Durant tot el matí, qui és professor titular l’Anàlisi del Discurs en llengua catalana, desenvolupà una conferència taller en la que la riquesa de contextos i situacions de treball aconseguiren fer seu allò que el mitjà també potser el missatge. Trobareu el pdf de la seva ponència en el document adjunt.

L’horabaixa fou el torn per a les experiències didàctiques. En primer lloc, Maria del Mar Rigo, de l’IES Santanyí, ens presentà l’exposició de música i matemàtiques que es feu el maig d’enguany en motiu del dia escolar de les matemàtiques. Després Gabriel Seguí, de l’IES Pasqual Calbó de Maó ens parlà de les seves experiències amb alumnat de Secundària i, en especial, de la seva participació en les Fires de la Ciència. Finalment, Maria del Mar Rigo tornà a intervenir per exposar la seva tasca amb l’alumnat d’ESO dins l’aula. Un divendres intens per compartir interessos i inquietuds.

Documents adjunts

Respondre a aquest article