SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Activitats SBM-XEIX > Activitats finalitzades > III Jornada de Professorat > III Jornada de Matemàtiques: oberta la convocatòria

III Jornada de Matemàtiques: oberta la convocatòria

dilluns 6 d’octubre de 2008, per  SBM-XEIX

Ja és oberta la inscripció per a la III Jornada d’Ensenyament de Matemàtiques a Secundària. El tema principal entorn del qual girarà la ponència plenària és la comunicació -especialment l’escrita- a la classe de matemàtiques. Les dades més rellevants són:

 • Celebració: Divendres 7 de novembre tot el dia
 • Formació reconeguda: 1 crèdit (10 hores)
 • Data límit d’inscripció: 30 d’octubre
 • Lloc de celebració: Edifici Jovellanos (mirau el plànol de la convocatòria)

També hi haurà servei de menjador del qual vos informarem posteriorment. Us podeu inscriure a través de la web del CEP de Palma. Podeu consultar la convocatòria en línia o en el document adjunt.

Documents adjunts

1 Missatge

 • III Jornada de Matemàtiques: oberta la convocatòria Le 9 d’octubre de 2008 à 02:10, per  Joan Borràs Seguí

  Benvolguts companys i companyes.

  He trobat un article de El País, a internet, que pot ser interessant per al contingut de les III Jornades de Matemàtiques. El link per accedir-hi és:

  http://www.elpais.com/articulo/educ...

  Concretament pel que fa al paràgraf següent, referit a una reflexió sobre resultats PISA en Lectura:

  "Para Enrique Roca, el trabajo sobre esa reflexión e interpretación de los textos es el camino que enseña PISA para mejorar, y por eso insiste en que los estudiantes deben leer textos en todas las materias, no sólo en lengua -la nueva ley educativa dice que en todas las asignaturas se deberá garantizar un tiempo para la lectura-. Pero también enseña PISA que ese tiempo no se puede quedar sólo en la mera lectura, sino que después hay que trabajar sobre los textos. Se trata, además, de un trabajo lento y difícil: "Hacer los contenidos atractivos no significa simplificarlos, sino elegirlos bien y profundizar", añade Pilar Pérez. En cualquier caso, nadie puede esperar un cambio espectacular hasta el año que viene, cuando los alumnos de 15 años vuelvan a hacer el examen de PISA. La respuesta tendrá que esperar a 2010."

  Respondre a aquest missatge

Respondre a aquest article