SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Activitats SBM-XEIX > Activitats finalitzades > III Jornada de Professorat > III Jornada de professorat de matemàtiques de Secundària (a Mallorca)

III Jornada de professorat de matemàtiques de Secundària (a Mallorca)

dijous 11 de setembre de 2008, per  SBM-XEIX

Els anys 2004 i 2006 tinguéren lloc a la UIB les I i II Jornades de Professorat de Matemàtiques de Secundària que marcaren de qualque manera un ritme bianual d’aquestes trobades. Així és que enguany l’SBM-XEIX està organitzant -amb el suport de l’ICE i de la Conselleria d’Educació- la III Jornada.

En l’edició passada el tema central foren les competències mentre que en aquesta s’incidirà principalment en l’aspecte de la comunicació escrita. Comptarem per a això amb el guiatge de Daniel Cassany, de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, que té experiència en tallers de comunicació en les àrees de Ciències.

La jornada també contempla la presentació d’algunes experiències d’aula de professorat de Matemàtiques de les Illes. En aquest sentit, ja ha confirmat la seva presència el professor de l’IES Pasqual Calbó de Menorca Biel Seguí.

La trobada serà el divendres 7 de novembre de 2008 tot el dia. Esperam que sigui una jornada profitosa per obrir camins, rebre idees, qüestionar el nostre quefer diari... per tal de millorar la nostra tasca docent.

La inscripció serà dins el mes d’octubre i s’avisarà a través de tots els canals possibles (web, mail a socis, ICE, CEPs i carta a centres).

Respondre a aquest article