SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Activitats SBM-XEIX > Activitats finalitzades > XXI Olimpíada Matemàtica Nacional 2n ESO > Notícies > Olimpíada Matemàtica Estatal d’ESO 2010: compte enrere

Olimpíada Matemàtica Estatal d’ESO 2010: compte enrere

dimecres 3 de juny de 2009, per  SBM-XEIX

L’SBM-XEIX es va comprometre -ja fa dos anys- amb la Federació Espanyola de Societats a organitzar la fase estatal de l’Olimpíada d’ESO, que aquí anomenam Festa de les Matemàtiques.

Aquest és el primer gran repte de la nostra Societat amb la FESPM i per tal cosa, a la junta directiva de maig aquest fou el tema principal. Es pot dir que s’ha donat el sus oficial a la preparació.

Aquesta Olimpíada en la que hi participen nines i nins de 2n d’ESO de totes les CCAA de l’estat, reunirà a Mallorca prop d’un centenar de persones entre alumnes i professors. Són quatre o cinc dies de festa matemàtica on hi té cabuda la cultura, els intercanvis, les proves, les gimkanes, les visites, etc.

En principi s’ha decidit duu a terme aquesta trobada del 24 al 28 de juny de 2010. Tots aquells que volgueu participar en l’organització, podríeu enviar un correu a sbm(arrova)xeix.org. Faran falta moltes mans i qualsevol tipus d’ajut serà ben rebut. La suma de moltes idees farà una gran festa.

I per començar bé, hem decidit fer la primera trobada a Sineu. Serà dijous dia 11 de juny a les 20:30 hores, a la plaça del Bestiar de Sineu, per trobar-nos, anar a sopar i discutir un primer esborrany de programa. Animau-vos!

Respondre a aquest article