SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Activitats SBM-XEIX > Any Martin Gardner

Any Martin Gardner

dijous 21 de novembre de 2013, per  SBM-XEIX

Martin Gardner ha estat un dels més grans divulgadors de la ciència i especialment de les matemàtiques. Segurament, el principal impuls cap a la popularitat li varen donar els magnífics articles de la secció "Jocs Matemàtics" de la Scientific American. Una secció que va portar la seva firma de 1956 a 1981.

El 2014 farà 100 anys del seu naixement (va morir el 22 de maig de 2010) i és per això que des de molts d’àmbits i entitats, s’aprofitarà l’efemèrides per recordar i divulgar les seves aportacions i la seva extensíssima obra.

La Societat Balear de Matemàtiques ha decidit tirar endavant, en col·laboració amb el Diario de Mallorca, una secció setmanal de problemes i/o jocs matemàtics. En principi, la secció podria tenir diferents nivells en funció dels equips que preparin els problemes.

Per preparar tot això, fem una convocatòria a tota la gent interessada en participar-hi pel proper dimarts 26 de novembre, a les 19:00 al hall de l’edifici de la UIB Ansel Turmeda. Si no podeu venir, podeu apuntar-vos enviant un correu a: sbm(arrova)xeix.org

Respondre a aquest article