SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Activitats SBM-XEIX > Centre d’Aprenentatge Cientificomatemàtic > El Centre d’Aprenentatge Cientificomatemàtic en marxa

El Centre d’Aprenentatge Cientificomatemàtic en marxa

dimarts 16 de setembre de 2008, per  SBM-XEIX

La setmana passada (12-09-2008) la consellera d’Educació Sra. Bàrbara Galmés va confirmar la creació del Centre d’Aprenentatge Cientificomatemàtic durant la presentació del nou curs i de les seves novetats. El mateix dia, la Caixa de Balears "Sa Nostra" presentava la seva àmplia oferta educativa i citava especialment la seva col·laboració en el funcionament d’aquest centre que serà dotat informàticament gràcies al suport de l’entitat financera.

El curs 2008-2009 doncs, serà realitat aquest projecte que sorgí com una proposta de la nostra Societat ara farà un any i escaigs. El mes d’octubre els dos docents que el portaran (Daniel Ruiz i Josep Lluís Pol) el dedicaran a atendre quatre grups d’altres comunitats (Astúries, Galícia, Castella i Aragó) per fer durant una setmana completa allò que s’anomena Rutes Científiques i que fa possible que quatre centres de Balears puguin fer el mateix en altres comunitats.

Tot d’una que sigui operativa la pàgina web del centre (ben aviat), s’avisarà tots els centres i tots els socis i sòcies per correu electrònic. El portal web del Centre serà http://centmat.xeix.org

D’entrada, el Centre ja participarà en la setmana de la Ciència amb les activitats: Matemàtiques envasades (taller per a ESO) i les matemàtiques ens surten a camí (itinerari per a EP). Vos tindrem informats.

Respondre a aquest article