SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Activitats SBM-XEIX > Centre d’Aprenentatge Cientificomatemàtic > Inauguració oficial del CentMat

Inauguració oficial del CentMat

dimarts 27 de gener de 2009, per  SBM-XEIX

Ahir (26.01.2009) la Consellera d’Educació i Cultura, Sra. Bàrbara Galmés va inaugurar oficialment el Centre d’Aprenentatge Cientificomatemàtic.

A l’acte també hi foren presents per part de la Conselleria d’Educació el director general d’Innovació Sr. Josep Serra i el director general de planificació i Centres Sr. Miquel Martorell. Per part de l’Obra Social de "Sa Nostra" Caixa de Balears ens acompanyaren el Sr. Antoni Sorà, el Sr. Bernadí Seguí i el Sr. Miquel Pasqual, responsables de l’oferta educativa d’aquella. En representació de la Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX, participà a l’acte la nostra vice-presidenta Sra. Maria del Mar Rigo.

Aquest centre d’aprenentatge sorgí com una proposta de la Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX que féu a la Conselleria durant el curs 2007-2008, curs en què es concedí una llicencia per recerca per dissenyar aquest centre d’aprenentatge. Després d’haver donat el vist-i-plau, la Conselleria decidí apostar pel projecte juntament amb la col·laboració de "Sa Nostra" Caixa de Balears i l’Ajuntament de Palma.

D’aquesta manera, el setembre de 2008 començà a rodar el centre d’aprenentatge, oferint als centres tot un seguit d’activitats, com es pot veure al seu diari.

Al mes de desembre es va firmar un conveni de col·laboració entre dita Conselleria i la SBM-XEIX pel qual la Societat podia disposar de les instal·lacions del centre els horabaixes, i cedia les activitats que es poguessin desenvolupar el matí al CentMat.

Ahir es va fer la inauguració oficial, un punt de continuació d’aquest centre, que neix amb il·lusió i ganes de ser un punt de trobada de la docència de les matemàtiques, al servei dels docents i alumnes de les Illes Balears.

Respondre a aquest article