SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Activitats SBM-XEIX > Exposició: Quadrant Idees

Exposició: Quadrant Idees

dissabte 26 de novembre de 2011, per  SBM-XEIX

Del 17 de desembre de 2011 a l’11 de febrer de 2012.

Centre de Cultura "SA NOSTRA", carrer Concepció 12, Palma.

Quadrant Idees és una exposició que pretén treballar alguns aspectes de les matemàtiques per mitjà de la figura del quadrat. L’exposició es desenvolupa a partir d’un fil històric de més de 4.000 anys i conjuga, a part de les matemàtiques i la història, l’art, el joc, la tecnologia...

VISITES FAMILIARS GUIADES:

S’ofereixen diverses visites guiades a l’exposició que faran una part de visita i comentari i una part de taller manipulatiu.

17 de desembre

A les 11 h i a les 12:30 h: Famílies amb infants de 4 a 8 anys

27 i 30 de desembre

A les 11 h: Famílies amb infants de 4 a 8 anys

A les 18 h: Públic en general

2 i 4 de gener

A les 11 h: Visites per a famílies amb infants de 9 a 12 anys

A les 18 h: Públic en general

ÉS IMPRESCINDIBLE INSCRIURE-S’HI TELEFONANT AL 971 725 210

L’exposició ha estat elaborada a partir de la proposta que la Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX va fer a la fira de la Ciència 2011 d’Eivissa gràcies al suport de la Direcció General d’Universitats, Recerca i Transferència del Coneixement de la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats del Govern de les Illes Balears. Durant els dies lectius en què l’exposició estarà oberta serà guiada per a visites escolars a través del CentMat (Centre d’Aprenentatge Cientificomatemàtic) de la Direcció General d’Ordenació, Innovació i Formació Professional.

Cal agrair a l’Obra Social de "SA NOSTRA" Caixa de Balears el seu suport alhora de cedir espai i recursos perquè aquesta exposició estigui a l’abast de tothom.

3 Missatges

Respondre a aquest article