SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Activitats SBM-XEIX > Exposició "Quadrant idees" a Campos

Exposició "Quadrant idees" a Campos

diumenge 3 d’agost de 2014, per  SBM-XEIX

L’exposició "Quadrant idees", elaborada per la Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX, estarà oberta al públic de dia 8 a dia 15 d’agost a Campos, dins el marc de les festes de la Mare de Déu d’agost, gràcies a la col·laboració amb l’Obra Cultural Balear de Campos.

La inauguració serà dia 8 d’agost a les 19:30, al local de l’Obra Cultural Balear de Campos, situat a la Plaça De Can Pere Ignasi.

L’horari d’exposició serà cada dia, de 20 a 22, excepte dia 15, que serà d’11 a 13.

"Quadrant idees" és una exposició oberta a tots els públics que pretén treballar alguns aspectes de les matemàtiques a través de la figura del quadrat. L’exposició es desenvolupa a partir d’un fil històric de més de 4000 anys i conjuga, a part de les matemàtiques i la història, l’art, el joc, la tecnologia...

L’exposició va ser elaborada per la Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX en el marc de la Fira de la Ciència 2011 a EIvissa, organitzada per la DG d’Universitats, Recerca i Transferència del Coneixement. Durant el 2011-2012, amb el suport del Centre d’Aprenentatge Cientificomatemàtic, es va exposar al Centre de Cultura SA NOSTRA de Palma. El juliol de 2013 es va exposar a la Misericòrdia de Palma en el marc de les Jornades per a l’Aprenentatge i Ensenyament de les Matemàtiques (JAEM).

Podeu consultar el programa de les festes de l’Ajuntament de Campos.

Respondre a aquest article