SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Activitats SBM-XEIX > Ha començat la 38a Escola d’Estiu

Ha començat la 38a Escola d’Estiu

dimarts 25 d’agost de 2009, per  SBM-XEIX

Ahir (24/09/2009) va començar al CP Jaume Vidal Alcover de Manacor la 38a Escola d’Estiu. A la fotografia podeu veure els membres de l’organització amb Jaume Monreal i els ponents del primer dia. El curs durarà fins el divendres 28 d’aquest mateix mes.

2 Missatges

 • JA és la 38ena!!! Le 13 de setembre de 2009 à 10:34, per  Moviment per a la Renovació Pedagògica de Mallorca (Secretariat de l’escola d’estiu 09)

  Estam molt contents del grup de professors de la Societat Balear de matemàtiques per la qualitat i professionalitat que demostren a l’hora de fer cursos. Dir-vos que totes les persones que van participar del vostre curs han quedat ben contentes i ho repetirien. Només farem una petita puntulització, ja en duim 38 i no 34 d’escoles d’estiu!!! no mos lleveu 4 anys que són molts de dies, encara més mesos i moltes més hores d’existència! Enhorabona per la vostra tasca!!!

  Moviment per a la Renovació Pedagògica de Mallorca
  (Secretariat de l’escola d’estiu 09)

  Respondre a aquest missatge

  • JA és la 38ena!!! Le 13 de setembre de 2009 à 15:51, per  Daniel Ruiz

   Moltes gràcies pel vostre missatge!

   Els professors que hem fet el curs també hem quedat molt contents per l’experiència.

   Ah! I ja hem corregit l’errada. Teniu raó que 4 anys són moltes hores d’existència, certament: 35064 hores (en cada 4 anys hi haurà un dia més, de l’any de traspàs!)

   Respondre a aquest missatge

Respondre a aquest article