SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Activitats SBM-XEIX > IX Jornada d’Ensenyament de les Matemàtiques (programa definitiu)

IX Jornada d’Ensenyament de les Matemàtiques (programa definitiu)

dijous 6 de setembre de 2012, per  SBM-XEIX

El proper dissabte 29 de setembre, a l’Institut d’Estudis Catalans (Barcelona) tindrà lloc la novena Jornada d’Ensenyament de les Matemàtiques, organitzada conjuntament per FEEMCAT, SCM, SBM-XEIX i AL-KHWARIZMI.

Enguany el tema de la Jornada serà La divulgació de les matemàtiques. Una eina per a millorar l’aprenentatge de l’alumnat?

Ensenyar i divulgar són dues maneres diferents de transmetre el saber i produir aprenentatge i coneixement. Els actors, els objectius, la metodologia són diferents; en el primer cas tenim un context únic: l’escola, i dos protagonistes, el professorat i l’alumnat; en el segon, hi ha molts contextos que abracen un ventall ben divers: diari, radiofònic, televisiu, museístic, digital, llibresc…, els protagonistes van des d’investigadors a professionals de la comunicació en general i tots pretenen arribar a un públic, al més ampli possible. L’objectiu de la Jornada és posar en comú la problemàtica de la divulgació, analitzar-la, perquè professionals diversos s’han llençat a fer divulgació de les matemàtiques, i compartir amb ells algunes de les experiències realitzades.

Podeu trobar tota la informació i el programa definitiu al document adjunt i a la web del creamat.

Podeu inscriure-vos omplint el formulari a la web de la SCM.

Documents adjunts

Respondre a aquest article