SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Activitats SBM-XEIX > JAEM Palma 2013 > Constituït el Comitè de Programa de les XVI JAEM Palma 2013

Constituït el Comitè de Programa de les XVI JAEM Palma 2013

dimecres 18 de gener de 2012, per  SBM-XEIX

El passat mes de desembre (17/12/2011), a la darrera reunió de la FESPM (Federación Española de Sociedades de Profesores de Matemáticas) es va constituir el Comitè de Programa de les XVI JAEM PALMA 2013 que ha de seleccionar les conferències, comunicacions, ponències, tallers, etc. que es duran a terme durant la primera setmana de juliol de 2013 al congrés de Mallorca.

Els integrants del comitè són:

  • Agustín Carrillo de Albornoz Torres, secretari general de la Sociedad Andaluza de Educación Matemàtica SAEM Thales i actualment secretari general de la Federación Española de Sociedades de Profesores de Matemáticas (FESPM).
  • Miquel Albertí Palmer, ponent habitual a les JAEM i conferenciant plenari de les XV JAEM de Gijón. Actualment és un dels nous codirectors de la revista SUMA.
  • Manuela Moreno Gil, vocal de la junta directiva de la Sociedad de Educación Matemática de la Región de Murcia (SEMRM) i membre del darrer comitè de programa de les JAEM de Gijón.
  • Onofre Monzó del Olmo, president de la Societat d’Educació Matemàtica de la Comunitat Valenciana SEMCV al-Khwarizmi i codirector fins el darrer número de la revista SUMA.
  • Juan Antonio Trevejo Alonso, president de la Sociedad Asturiana de Educación Matemática (SADEM) Agustín de Pedrayes i membre del passat comitè de programa i del comitè local organitzador de las XV JAEM Gijón 2011.
  • Aina Maria González Juan, membre de la junta directiva de la Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX i del comitè local organitzador de les XVI JAEM Palma 2013.
  • Josep Lluís Pol i Llompart, president de la Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX i membre del comitè local organitzador de les XVI JAEM Palma 2013.

Si voleu conèixer un poc més els seus integrants, podeu mirar la web de les XVI JAEM Palma 2013.

Respondre a aquest article