SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Activitats SBM-XEIX > Jornada d’Infantil i Primària amb Àngel Alsina

Jornada d’Infantil i Primària amb Àngel Alsina

dilluns 2 de desembre de 2013, per  SBM-XEIX

El proper dissabte 14 de desembre, de 11 a 14 hores, a la Sala d’Actes de l’Ed. Anselm Turmeda de la UIB tendrem la sort de comptar amb Àngel Alsina, professor de la Universitat de Girona, que ens proposarà un matí de feina per als mestres interessats.

Els cicles que abraçarà la jornada seran els de 3-8 anys.

La feina s’organitzarà en dues sessions:

11 hores: 1a Sessió: selecció de recursos (sobretot materials manipulables) per treballar la lògica, la numeració i el càlcul.

12:30 hores: 2a Sessió: selecció de recursos (sobretot materials manipulables) per treballar geometria i mesura.

Angel Alsina és mestre d’Educació Infantil i Primària i, des de fa alguns anys, és professor de Didàctica de les Matemàtiques a la Universitat de Girona. Les seves línies de recerca estan centrades en l’ensenyament i l’aprenentatge de les matemàtiques a les primeres edats i en la formació del professorat. Ha publicat diversos articles i llibres sobre qüestions d’educació matemàtica, i ha portat a terme nombroses activitats de formació permanent del professorat de matemàtiques a tota la geografia espanyola i Amèrica Llatina.

L’activitat està organitzada conjuntament amb el Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica i la Facultat d’Educació de la Universitat de les Illes Balears.

Aquesta activitat és gratuïta i oberta a tots els mestres interessats. L’aforament és limitat. Heu d’inscriure-vos al correu anabelen.petro@uib.es o daniel.ruiz@uib.es.

2 Missatges

Respondre a aquest article