SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Activitats SBM-XEIX > Lliurament dels Premis MA Canals 2012

Lliurament dels Premis MA Canals 2012

dilluns 1 d’octubre de 2012, per  SBM-XEIX

Dissabte passat, 29 de setembre de 2012, en el marc de la IX Jornada d’Ensenyament de les Matemàtiques a l’Institut d’Estudis Catalans, les entitats convocants dels Premis Maria Antònia Canals 2012 dugueren a terme la cerimònia de lliurament. Aquests premis són convocats bianualment per part de la Societat d’Educació Matemàtica de la Comunitat Valenciana SEMCV Al-Khwarizmi, de la Federació d’Entintats per a l’Ensenyament de les Matemàtiques de Catalunya FEEMCAT i de la nostra Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX.

Els membres del jurat foren (d’esquerra a dreta): Onofre Monzó, Josep Lluís Pol, Mariona Petit, Carme Burgués, Manel Udina i Carme Aymerich (que no pogué assistir a l’acte). La secretària del jurat, Mariona Petit, procedir a llegir l’acta:

Després de llegir i avaluar els treballs presentats en les categories d’educació infantil, primària i secundària, el jurat ha decidit atorgar els premis següents, dotat cadascun d’ells amb 600€:

En la categoria d’educació infantil el treball titulat:

El raonament matemàtic del nens i les nenes no té límit

Autora: Noemí Requena

En la categoria d’educació primària al treball titulat:

Una partida de futbolí

Autora: Catalina Pizà

En la categoria d’educació secundària al treball titulat:

Estudi dels mosaics de la Casa Museu Castellarnau

Autors: Ramon Masip i Ramon Nolla

Els treballs premiats queden a disposició de les entitats convocants que estudiaran la possibilitat de publicar-los a la revista NouBiaix o a d’altres publicacions. El jurat anima els autors a presentar els treballs a Jornades i Congressos, posant especial èmfasi en les properes JAEM de Mallorca.

Els membres del jurat feliciten els participants, agraeixen el seu interès i els encoratgen a continuar treballant per millorar l’educació matemàtica.

L’enhorabona a tots els participants i guanyadors.

Respondre a aquest article