SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Activitats SBM-XEIX > Taller: patrons geomètrics cosint tela

Taller: patrons geomètrics cosint tela

dimecres 29 d’octubre de 2014, per  SBM-XEIX

El proper dissabte dia 15 de novembre, l’SBM-XEIX vos proposa un interessant i entretengut taller de geometria en tela a càrrec de Paco Fernàndez-Arévalo i Gregorio Morales.

"La geometria sempre ha estat emprada amb fins decoratius, com ara en pisos, murs i esglésies. En aquest taller estudiarem eixos dissenys geomètrics regulars i farem ús d’una novedosa i senzilla técnica que, amb l’ajut del geoGebra, permet construir en un tros de tela mosaics regulars, teselacions, estreles i polígons. És una tècnica, que per la seva senzillesa, permet la seva inclusió en Primària, així com reptes matemàtics per a cursos en Secundària i Batxillerat."

El taller és obert a tots els públics, però és especialment interessant per professionals d’Educació Plàstica i Educació Matemàtica.

Es faran 3 tallers al CentMat (Carrer Salvà núm. 14)

1r Torn: de 9:00 a 11:00 hores
2n Torn: de 11:30 a 13:30 hores
3r Torn: de 16:00 a 18:00 hores

Les inscripcions s’han de fer al correu sbm(arrova)xeix.org indicant el nom, llinatges, telèfon de contacte (mòbil si és possible) i l’ordre de preferència dels torns. Indicau per favor només els torns als que vos sigui possible assistir.

El preu del taller és de franc per als socis i de 2€ per a la resta de persones. Places limitades a 35 persones per taller.

Respondre a aquest article