SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Activitats SBM-XEIX > Tallers de material manipulable per a Educació Infantil i Primària

Tallers de material manipulable per a Educació Infantil i Primària

dimarts 6 de maig de 2014, per  SBM-XEIX

La Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX posa en marxa una sèrie de tallers per elaborar material manipulable per treballar les matemàtiques amb els vostres alumnes.

Els primers tallers es faran el proper dissabte 31 de maig de les 10 a les 12h, a l’edifici de Sa Riera de la Universitat de les Illes Balears.

En aquesta ocasió, a Educació Infantil es treballarà el bloc de lògica, a partir de material lògicament estructurat, i a Educació Primària es treballarà el bloc de Nombres i operacions amb els següents materials:

  • Seqüències de càlcul (preferentment per a 1r cicle)
  • Bingo (preferentment per a 2n cicle)
  • Cartes enllaçades (preferentment per a 3r cicle)

El funcionament d’aquests quatre tallers consistirà inicialment en una breu explicació del material concret, per passar a continuació a una part de creació d’aquests materials i, finalment, una posta en comú del que hem fet i com dur-ho a la pràctica.

Els tallers són gratuïts i cada un d’ells té una capacitat màxima de 24 persones. La sol·licitud d’inscripció s’ha de fer a través del formulari que podeu trobar a la web: http://www.xeix.org/Inscripcio-tall... fins dia 23 de maig (inclòs). Haureu d’indicar les vostres dades personals i la vostra preferència entre els quatre tallers oferits.

Es donarà preferència als socis (institucionals o personals) de l’SBM-XEIX. Les llistes d’admesos es publicaran dia 27 de maig a la web de la Societat Balear de Matemàtiques http://www.xeix.org, i us enviarem un correu confirmant si estau admesos.

Aquesta activitat compta amb el suport de l’Institut de Recerca i Innovació Educativa IRIE, de la Universitat de les Illes Balears, a través del Grup d’Innovació a l’Ensenyament de les Matemàtiques i Enginyeries (GIEME).

Si teniu algun dubte, podeu posar-vos en contacte al correu tallers@xeix.org.